Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Titeket nem idegesít ez a...

Titeket nem idegesít ez a féktelen, szolgai, divatos ukránimádat?

Figyelt kérdés
Én egy pillanatra sem kedveltem meg az ukránokat. Keményen elnyomják a kisebbségeket, több ezer ember meghalt, háborúznak a Donbaszban a szakadárokkal, a 40-es években kiirtották a lengyel kisebbségüket, 1-200 ezer embert. Az elnökük egy rossz vicc, ki akarják robbantani a 3. vh-t, csak a saját érdeküket nézik. Sértegetnek mindenki mást, pl. a mi nemzeti ünnepünket, egy Köszönöm nem hangzott el félmillió menekült befogadása után, csak fenyegetés, zsarolás, uszítás. Nagyon soviniszták, imádják Ukrajnát. A teniszezőik ukrán színekbe öltöztek például, és az orosz teniszezők kizárását követelik. Orosz művészeket, sportolókat, személyeket diszkriminál a világ. Most betiltották a Z betűt a németek... Egyoldalú nyugati ukránbarát propagandát zúdítanak az emberekre, ahol Ukrajna már rég megnyerte a háborút. Az ukránok durván megkínozzák egyes esetekben az orosz hadifoglyokat (és ezt relativizálják sokan). Az ukrán elnök civileket fegyverez fel, ami háborús bűntett, tömeggyilkosság. De volt, hogy ukrán civileket öltek meg csak úgy, az oroszokat meg rendszeresen élő pajzsnak használnak, óvodákból lövöldöznek, majd ráfogják az oroszokra, hogy azok óvodákat lőttek. Rég véget ért volna a háború, ha nem soviniszták, és belemennek ebbe a pár feltételbe, és akkor nem lőnék szét Ukrajnát. A feltételek nagy részébe már most belemennének. A vezetőik megátalkodottsága, sovinizmusa, durvasága egészen ellenszenves.

2022. márc. 29. 08:38
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
60%

Aki az ellenzéket "balosnak" nevezi, az orbánista. Az egyszerűbb fajtából, akinek nem lehet bonyolult üzeneteket átadni, mert meg sem érti.

2022. márc. 29. 09:46
 22/40 anonim ***** válasza:
71%
20! Gondolom lemaradtál arról, hogy ezt az országot lerohanta egy nyugattal ellenséges nagyhatalom, csodálkozol hogy szimpatizál velük mindenki?
2022. márc. 29. 09:52
 23/40 anonim ***** válasza:
61%

engem az idegesít leginkább hogy az ukrán elnök fenyeget, követel, rémisztget. maradt volna a szórakoztatásnál. saját maga alatt keverte, most meg sípol hogy nem "segítenek" neki eleget. pár éve a kettős állampolgárokat száműzte a hivatalból, most meg segítsünk már. de gondolom ha ezzel vágnánk neki vissza akkor mi lennénk az eu szemében a sz*rok hogy ölik őket mi meg ezt adjuk válasznak.

"alig várom" hogy a civileknek osztogatott fegyverekkel majd mikor mennek bankot rabolni vagy más galádságra használni, mert hogy nem fogják becsülettel visszaszolgáltatni hogy köszi jó hasznát vettük az qvabiztos.

szerintem ez a konfliktus csak valami álca, indok valamire ami már rég ki lett tervezve, azt is eltudom képzelni hogy évek óta tervezik.

https://www.youtube.com/watch?v=A5F40zw304c

2022. márc. 29. 11:42
 24/40 anonim ***** válasza:
58%
Hát én eddig nem utáltam az ukránokat, most pedig már igen.
2022. márc. 29. 11:45
 25/40 anonim ***** válasza:
70%

AZ ukránok a magyar zászlót is letépték és a magyarokat kiakarták üldözni, aprították őketPont úgy lett volna mint donbaszba hogy több ezer orosz ajkút nyírtak ki és elevenen égettek el.

Persze ebbe nagyban benne van az usa, sőt ezt pont ő akarta mert mindíg a begyébe voltak az oroszok.

Most így fű alatt szépen adnak egy sort az oroszoknak.

Meg persze ezzel európát is kegyetlenül legyengítik.

Aztán ők lesznek az erősek megint és majd megsegítenek bennünket jó drágán.

Már kezdik a pala gázzal. !!!.

2022. márc. 29. 12:38
 26/40 anonim ***** válasza:
62%
Ha az egybesült állatok szenilis elnöke azt mondja ők a jó fiúk, akkor ők a jó fiúk, ha másként gondolod akkor a szólásszabadság értelmében kussolhatsz...
2022. márc. 29. 15:00
 27/40 anonim ***** válasza:
41%

25! 🤣🤣🤣🤣

Ne dőlj már be a putyini propagandának, csak egy kérdés, akkor a kelet-ukrajnai oroszok miért Magyarországra jönnek és nem Oroszországot fogadják felszabadítóként? Veled ellentétben én beszéltem igazi kelet-ukrajnai orosz nénikével, meg a családjával, aki Magyarországig menekült, -tudok társalgási szinten oroszul- és ő egy mukkot nem beszél ukránul, de azt mondta, hogyha harminc évig nem kellettek Oroszországnak csak valami indok kell Ukrajna meghódításához, na most ha ezt egy Kelet-ukrajnai orosz elmondja neked, akkor te elhinnéd az élve elégetős mesét?

Tényleg amúgy ha itt tartunk orosz többségű nagyvárosokban mint mondjuk Harkiv egyáltalán miért van ellenállás? nem a civileknek kéne felkelést szítani, hogy kiűzzék a "gyilkos ukrán hadsereget", elvégre közel a felszabadulás?

ilyenkre nem tudtok mit mondani, csak röfögitek a meséket a tömegsírokról meg az "élve elégetett" ukrajnai oroszokról, csak tudod a valóság meg az, hogy láttam egy megtört 75 éves nőt, akit éppen azok űztek el otthonról, és az általuk hozott háború, akik elivileg őt "mentenék meg" a gaz ukránok markából...

2022. márc. 29. 15:15
 28/40 anonim ***** válasza:
37%
27. A kárpátaljai magyarok vegzálása és 2014-es nyelvtörvény is putyini propaganda, ugye?
2022. márc. 29. 15:22
 29/40 anonim ***** válasza:
64%
28! Tudod van egy "pici" különbség aközött, hogy szétlövik a házad meg esetleg téged, miközben "felszabadítanak" meg aközött, hogy milyen nyelven vannak írva a papírjaid meg mit tanulsz az iskolában, de aki csak a propagandát nézi, annak az ukrán nyelven írt papírok helyett is már tömegsírok vannak beadva...
2022. márc. 29. 15:31
 30/40 anonim ***** válasza:

Próbáltál már idegen nyelven ügyet intézni Magyarországon?

[link]

2022. márc. 29. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!