Mostantól hozzám hasonlóan más is az csak Auchanban vásárol emiatt, ki tart velem?
Figyelt kérdés
Az Auchan bojkottjára szólított fel az ukrán külügyminiszter
Most már nagyon elegem van az ukrán politikusokból az állandó cirkuszolásuk és érzelmi zsarolásuk miatt!
2022. márc. 27. 18:30
1/32 anonim válasza:
Eddig is ott vásároltam.
Ezután is ott fogok.
2/32 anonim válasza:
Én eddig sem voltam oda az ukránokért, de minden ilyen megnyilvánulásukkal csak egyre jobban meggyűlölöm őket... Undorító már amit művelnek.
4/32 anonim válasza:
Szerintetek miért vonul ki egy cég az oroszoktól,akinek ez a profit?
5/32 A kérdező kommentje:
Utolsó ennek ellenére mégis sok cég kivonult amelyrk a profit miatt voltak ott. Az Auchan meg nem, ezért hisztizik a Kulabá
2022. márc. 27. 18:43
6/32 anonim válasza:
Kulabá?:)))) Kuleba, így helyes:)
7/32 anonim válasza:
Undorító patkány hozzáállás sok multi részéről az, hogy hisztis p*csa módján kivonultak Oroszországból. Oroszországban is vannak márkahű emberek, akik szeretnek bizonyos termékeket, legyen az Apple, Coca-Cola, Adidas...stb. Ezeknek a multiknak a zsebeit ugyanúgy tömték az orosz fogyasztók is. Az átlag szentpétervári mozdonyvezető Szergej nem tehet arról, hogy Putyin háborút indított. Most akkor a szerencsétlen Szergejjel ki kell cseszni? Nem vehet iPhone-t? De a háború előtt azért jó volt, hogy vett Macbook-ot és iMac-et. Most akkor pofán kell köpni a fogyasztót. Ez aztán a fogyasztóbarát stratégia. Ráadásul azzal, hogy kivonulnak ezek a cégek Oroszországból, isten igazából nem segítenek az ukránokon. Mert lehet, hogy az orosz Szergej nem vehet iPhone-t, de akkor vesz helyette Xiaomi-t vagy más telefont. Ellenben az ukrán Nikolaj fejére hullik a bomba és éhezni fog.
8/32 anonim válasza:
Tőlem messze van Auchan, ha nem lenne, az sem tűnne fel.
9/32 anonim válasza:
Eddig is szeretem az Auchant, de ezek után hogy nem hatja meg őket az ukránok undorító demagóg uszító szövege, nagyot nőttek a szemembe. Végre egy multi aki beintett ennek a gyökérnek.
10/32 anonim válasza:
5. Itt senki nem gondolkodik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!