Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Vajon blöff hogy Orosz Ország...

Vajon blöff hogy Orosz Ország ki vonul Ukrajnából, hihető hogy Kijev be vétele nélkül feladják?

Figyelt kérdés
valahogy nekem túl mese szerűnek tűnik. pedig ha Kievet sikerülne el foglalni akkor övék lenne a fő város és az ország fölötti irányíttás!

2022. márc. 25. 21:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
39%

Úgy vonul ki, önként, ahogy Orbán visszaadja önként az erkölcstelenül szerzett pénzt.

Egyébként valami puccsra van némi esély. Az oroszok is egyre jobban utálják már Putyint, pedig ott még nálunk is keményebben megy a sajtókontroll.

2022. márc. 25. 21:37
 12/21 anonim ***** válasza:
33%

Nem értelek titeket.

Ukrajna FOLYAMATOS ember és fegyver-utánpótlást kap.

Ti is abba a hibába estek, mint Putyin. Azt hiszitek hogy győzhet.

2022. márc. 25. 21:39
 13/21 anonim ***** válasza:
44%
8/ Jön a mesehős,izmos Rambó,és mindenkit legyőz.Az egy filmben volt tudtommal,ez pedig valami más.
2022. márc. 25. 21:40
 14/21 anonim ***** válasza:
74%
11.Putyin népszerűsége állítólag a háború kezdete óta majd 10-15%-ot erősödött is. Nagy tévedés,hogy utálják, a lakosság támogatja,az oroszok a bajban összezárnak,ahogy általában mindenki más is.A vidéki orosz lakosság a fő támogatója,úgy mint nálunk Orbánnak.
2022. márc. 25. 21:45
 15/21 anonim ***** válasza:
41%
Ja, merjen valaki mást mondani...
2022. márc. 25. 21:49
 16/21 anonim ***** válasza:
92%

5 "Az Ukránok folyamatosan kapják a nyugati, legfőképp az amerikai ember, és fegyver-utánpótlást."

Nem úgy van, hogy csak fegyverek mennek? Ami ember utánpótlás megy, az önkéntes, és egy telex cikkben mintha azt olvastam volna, hogy a többségük amatőr. Bár én sem hiszem, hogy emberből fogynának ki az ukránok.

2022. márc. 25. 22:22
 17/21 anonim ***** válasza:
Ezt a kivonulóst már '56-ban is eljátszották itt, aztán Ukrajnában is. Ezek szerint nem tudnak újat kitalálni.
2022. márc. 25. 22:35
 18/21 anonim ***** válasza:

#16-nak:

Amatőrök, mi? XD

[link]

Szerintem nyugodtan számolhatsz minden veteránra KÉT Oroszt. És akkor még visszafogott voltam.

65 Km-es hadoszlop? 65000:20000=3,25

3,25 méterenként egy veterán, a többiek addig malmoznak.

És senki ne higgye hogy az Putyin szerződéses, harcolni akaró zsoldosokat küld, és küldött. Meghalni nem akaró civilek besorozva, és 18-20 éves taknyosok alkotják az Orosz hadsereget. Nem képzeltétek, hogy Putyin fizet bármiért is?

2022. márc. 26. 07:14
 19/21 anonim ***** válasza:
#18 Nem azt mondtam, hogy amatőrök, hanem hogy többségében azok, ami mivel rengeteg emberről van szó, nem zárja ki, hogy érkezzenek veteránok is rendesen, de ez mégsem ugyanaz, mintha a NATO katonákat küldene, még akkor sem ha vélhetően így sem lesz emberhiány, mind1.
2022. márc. 26. 18:06
 20/21 anonim ***** válasza:

Orosz Ország -> Oroszország

ki vonul -> kivonul

be vétele -> bevétele

mese szerűnek -> meseszerűnek

fő város -> főváros

Hogy csak néhány hibát említsek.

2022. márc. 26. 18:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!