Akik most segítik "saját zsebből" ájtatoskodva az ukránokat velem és családommal is ilyen kedvesek lesznek és a palagáz és az orosz gáz különbözetét is saját zsebből kipótolják majd?
Veled és a családoddal nem leszek kedves, mert nem szorultok rá. Őket bombázzák, gyakorlatilag a teljes eddigi életüket elpusztították, miközben te és a családod boldogan éltek az erős és egyre erősödő Magyarországon, a történelem legnagyobb családtámogatási rendszerét élvezitek, és olyan biztonságban vagytok, amilyet még nem látott Európa, hiszen a migránsoktól Brüsszelig mindenkit megállított a kormány.
Mondd, mitől félsz? Talán nincs pénzed? Szegénynek mered nevezni magad, miközben Orbán a vezér?
Én úgy tudtam, minden rendben, a magyar családoknak még a megtakarításaik is nőnek. Valami gond van? :)
Nem fogom érteni ezt a gázas problémát.
Miért oroszoktól importáljuk mikor elegendő gázt tudnák kitermelni magunknak is.
Egész EU -ban csak az északi tengeren történik a kitermelés, ahonnan amúgy drága szállítani, mivel hajókkal viszik a partra.
Németek és Lengyelek elláthatnák az EU -t, de nekünk is lenne elegendő, exportra nem, de importra nem szorulnánk.
Eddig az volt a kifogás, hogy "drága" kitermelni, mert akkor másfélszeresébe került volna, mint az orosz gáz.
Mára viszont már nem lenne drágább kitermelni mint importálni.
#11: Üdvözöllek a valóságban, ahol a társadalom mindig egyenlőtlen lesz, kivéve, ha lesz még egy bolsevik ámokfutás, amikor elvették a gazdagoktól és a szegényeknek adták, aztán emlékszünk mi lett a vége.
A politikusok annyit tudnak tenni, hogy könnyítik vagy hátráltatják a felemelkedést.
Például könnyítik azzal, hogy nem engednek be további éhes szájakat, potenciális bűnözőket, illetve akik elveszik az itteniek munkáját.
Könnyítik azzal, hogy olyanoknak segítik a lakáshoz jutását, akik hajlandóan BEJELENTETT MUNKA MELLETT 3 gyereket vállalni, hogy a demográfiai egyensúly megmaradjon lehetőleg magyarul beszélő, itteni kultúrájú emberekkel, ne idegenekkel kelljen pótolni.
A TÖBBSÉG problémájával foglalkoznak, nem marginális kisebbségeknek követelnek többletjogokat és úgy gondolják egy kisgyereknek az a dolga, hogy játsszon, nem az, hogy olyan terheket rakjunk a vállára, minthogy ő hadd döntse el, hogy ő most kisfiú vagy kislány akar-e lenni mert a Terry Black nénibácsi előadást tartott az iskolában. Éppen elég nehézség hárul így is egy szülőre, ha távol akarja a gyereket tartani a fogyasztói társadalomtól, ahol a marketinges bácsi azt mondja neki, hogy a szülei szemetek vagy csórók, ha nem vesznek neki iPhone-t. Meg éppen elég nagy fantáziája van egy gyereknek, aki egyik héten űrhajós szeretne lenni, a következő héten Tarzan, a dzsungel királya, a harmadik héten meg masiniszta. Nem kell még bonyolítani, hogy valójában az ő döntése az is, hogy ő most lány vagy fiú szeretne lenni.
Mert ezt még egy felnőtt ember is nehezen tudja eldönteni. Én felnőtt férfiként is néha szívesen lennék lány. Mikor meghívnak vacsizni, mikor a gazdagabbnál gazdagabbak versengenek értem vagy mikor csak hanyatt kell feküdnöm a multiorgazmusért és a másik örömmel dolgozik rajtam és ha rosszul csinálja, akkor ő a hibás, hiszen micsoda dolog, hogy nem tud engem kielégíteni, szégyen.
De mikor állva tudok pisilni, mikor nem kötnek belém éjszaka, mikor nem akar mindenki lépten-nyomon felszedni, mikor havonta nem kell menstruálnom, vagy mikor nem okoz nehézséget 20-30 kilót cipelni, akkor szeretek férfi lenni.
Elhiszem, hogy az ellenzék már 12 éve nagyon dühös, hogy nem fér hozzá a pénzcsaphoz, de nem unjuk még a nem létező problémák felnagyítását?
Nem vagyok vérfideszes, de most is tökéletesen bizonyítja alkalmatlanságát az ellenzék azzal, hogy "szegény" ukránok miatt (ahol a kárpátaljai magyarokat verték meg nem beszélhettek magyarul, mert kirekesztették) most képes megvenni a vigyori Joe Bidentől a sokkal drágább palagázt, hogy a csúnya gonosz diktátort móresre tanítsa és ki szívja meg? Ki szívja meg megint? Hát a magyar ember, akinek nem képviseli soha senki az érdekét.
Nem azért, de tele van ukrán vendégmunkással az építőipar és ennek semmi köze a háborúhoz. Szóval hagyjuk ezt a leváltjuk a fideszt és jönnek a migránsok szövegek, most van tele az ország külföldivel.
Egyébként az nem jutott még eszedbe, hogy mondjuk inkább normális kultúrája legyen az országnak és akkor nem kell kényszeríteni nőket arra, hogy teleszüljék, mert a fiatalok fele menekül innen? Talán ha nem annyiból állna a kultúránk, hogy éppen kit kell gyűlölni, akkor nem kéne születéstől az emberekbe verni a "kultúránkat", hogy legalább néhány elfogadja azt.
És pontosan a gyerekek fantáziájából kiindulva mennyiből lesz tarzan vagy űrhajós?
A többi háborgásra inkább nem is reagálok.
#14 Az általad vázolt egyenlőtlenségbe az is benne van, hogy előbb utóbb nem kapod olcsón a gázt. Mert nincs egyenlőség.
Mi gyenge ország vagyunk, mások sokkal erősebbek. Lesz még idő amikor a mai színvonalon se fogunk élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!