Zelenszkij beszédei miért tűnnek olyannak, mintha valami grandiózus hollywood-i filmből vágták volna ki őket?
Figyelt kérdés
Például amit ebben a cikkben is idéznek. Ez nem egy racionális, tényekkel alátámasztott beszéd, hanem érzelmi manipuláció. Olyan, amit egy kasszasiker világmegmentős filmekben szoktak a főhősök szájába adni. Nevetséges.
2022. márc. 25. 07:55
21/27 anonim válasza:
16! Tudok és mindig az jön ki hogy az ukránok a "gyilkosok" mert van pofájuk védekezni ahogy tudnak és nem feküdtek le a ruszkiknak azonnal. Nem?
22/27 anonim válasza:
20: lehet túl keveset játszottam quake-kel fiatalon, de ha a 30 ból minden 3.-nak van fegyvere, az még mindig 10. Egyedül 10 ellen még akkor sem kezdenék egyedül. Max ha meguntam az életem.
23/27 anonim válasza:
21: az megvan, hogy 2014 és 2022 közt is létezett egy Ukrajna? Tanulmányozd a tevékenységét, rájössz, miért gyilkosok. És nem, nem a nép a gyilkos, csak van köztük az is.
24/27 anonim válasza:
21. Csak a te agyban jön ki ez a végeredmény mert ezt akarod kivenni a leírtakból! Egyfajta csőlátás ez.
25/27 anonim válasza:
23! Tudom mert voltvpofájuk nem lefeküdni Putyinnak ennyi.
26/27 anonim válasza:
Cserében az amerikaiaknak benyaltak melegszarig.
27/27 anonim válasza:
Egyébként azt nem értem, miért kér Pelenszkij állandóan segítséget. Mindenhol csak azt olvasom, hogy mekkora csapásokat mértek az orosz csapatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!