Putyin kivonul Ukrajnából most hogy az orosz gazdaság dübörög,a nyugat pedig éhezik és fázik?
A remek szankciók meghozták az eredményüket,egy hónap alatt Európa és Amerika mindenből hiányt szenved,se kaja se gáz,az orosz gazdaság pedig remekel és a nép meg sem érezte,sőt.
Ezek után Putyin kapitulálni fog már végre?
1. Prototipus orosz szupertank bevetve: kilőve.
2. Orosz katona rádióforgalmazása: orosz repülő bombázta őket, nincs mit enniük. Árokban alszanak, fagyási sérülésekkel. Négy napról volt szó, elegük van.
3. Az orosz, komcsi, putyinszopó pravda szerint a veszteségek már tíz napja is elérték a 9870 főt.
4. A kilőtt, hátrahagyott orosz tankokat, harci járműveket megtekintheted a ytube-on. Akad pár száz videó.
5. A védelmi miniszter eltűnt. A KGB fejét letartóztatták. Stb. stb. RASZ-putyin birodalma recseg-ropog a saját súlya alatt. Egy vén, debilis makimajom akkora adag szarba rántotta az oroszokat, amilyet azok még soha nem láttak.
Miben reménykedsz, ostobenkó kérdező?
"Abban hogy látlak még téged és a gazdáid a gulágon követ fejteni"
Előbb látom én a te gazdádat a ravatalon rothadni.
Nem hiszem hogy kivonul, egyenlőre még húzni fogja a háborút, a mostani helyzet alapján szerintem ő sem számolt azzal hogy a nyugat így elvérzik szimplán a saját hülyesége miatt, aztán ha meg már így történik, miért ne húzza a háborút, ha már egyszer hisztizésből egész európa AK-val lövi a saját térdét...
Különben meg az orosz "visszaszorulásnak" én annyira nem örülnék az ukránok helyében, még az is lehet szándékosan húzzák ki az ukránokat a város szélére hogy szarrá lőhessék őket...
De az is lehet gyorsan kivonják a gyalogságot utána megindul a repülőről való bombázás, az sem jobb, de akár tömegpusztító fegyvert is bevethetnek, annak is így néz ki kb az előkészülete...
15:
Egy élmény olvasni, ahogy próbálod nyugtatni magad a saját hülyeségeiddel.
16, Egyrészt kikérdezett?
Másrészt nyugodt vagyok,nincs szükségem önnyugtatásra és nem, nem hülyeség amit írtam.
De, elképesztő f@szságokat pötyögtél be.
Ma nagyon pörögnek az oroszbarát trollok.
Nekem, saját szuverén véleményem van. Leszarom a demens Bident, meg Ukrajna Kapitány Zelenszkij urat, de azt látom, hogy a sokak által dicsőített orosz hadsereg belement a málnásba, kár szépíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!