Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Oroszországnak van esélye...

Oroszországnak van esélye ebben az ellenséges európai világban Foci EB-ét rendezni?

Figyelt kérdés

Oroszországnak van esélye ebben az ellenséges európai világban Foci EB-ét rendezni?

Most élljük a kollektív bűnösség virágkorát. Vajon így is el tudják happolni az angoloktól?

[link]

2022. márc. 24. 11:04
A kérdező szavazást indított:
igen
talán
nem
28 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Esélye sajnos nincs, de joga igenis lenne. A sportba nem szabadna politikát keverni.
2022. márc. 24. 11:12
 2/7 felkelhetetle ***** válasza:
77%
Hitler is rendezhetett olimpiát... ja nem ide...
2022. márc. 24. 11:33
 3/7 anonim ***** válasza:
74%

Utána háborút robbantott ki. Oroszország futball VB-t, és Téli Olimpiát rendezett, majd pár évvel később háborút robbantott ki Ukrajna ellen. Sőt a 2014-es világbajnokságot úgy rendezhették meg, hogy előtte pár héttel annektálták a Krímet, és robbantották ki a donbaszi háborút. Tehát ezzel a Hitleres példával k@rvára mellé lőttél.

2022. márc. 24. 12:59
 4/7 felkelhetetle ***** válasza:
86%
3 Jólvan, jólvan, felfogtam, értem én hogy Putyin még Hitlernél is rosszabb, nem kell igy teperned. :)
2022. márc. 24. 13:10
 5/7 anonim ***** válasza:
94%
nincs esélye
2022. márc. 24. 14:13
 6/7 anonim ***** válasza:
88%

Nem rosszabb. Kár, hogy nem tudtad értelmezni, amit írtam.

2022. márc. 24. 14:16
 7/7 anonim ***** válasza:
76%

"Most élljük a kollektív bűnösség virágkorát. "

Mikor büntetik meg kollektiv politikusokat?!

2022. márc. 28. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!