Ukrajna harcok mi lehetett a hiba?
A híres kanadai mesterlövész meghalt, 20 percet töltött a csatatéren, 1 lövést sem adott le?
Propaganda okból odaküldték, az oroszok meg propaganda okból pár millió USD-nyi rakéta elfüstölésével lebombázták. Szelfizgetett, mutogatta magát az utcán, boldog-boldogtalannal szóba állt, mintha csak egy jó nagy céltáblát ragasztott volna a hátára az orosz hírszerzésnek hogy gyertek bombázzatok le. Ez volt a bevetésével a hiba.
Sokkal fedettebben kellett volna átdobni, jobban megválogatni a propaganda anyagok elkészítésének helyét, idejét, szereplőit és állandóan mozgatni a bevetési helyszínek között. Igazából a puskát sem kellett volna elsütnie, csak minden harctéren készíteni vele pár fotót "kilőtt megint pár orosz katonát / rettegnek tőle az oroszok" szövegekkel és utána azonnal rejtetten átmozgatni egy másik helyre.
Furcsa mert a halálát az oroszok jelentették be. Először úgy, hogy:
"Walit 20 perccel azok után megsemmisítették a Lengyelországtól pár kilométerre fekvő Javoriv elleni célzott rakétatámadásban, hogy átlépte az ukrán határt."
aztán a már fent említett mariupoli esetet adták elő. Ezek már önmagukban egymásnak is ellent mondanak. Aztán Wali adott egy telefonos interjút Kijevből.
Engem az sem lepne meg ha még élne, ahogy az sem ha már meghalt volna :D
6.
Milyen interjút adott, amiutan meghalt?
8.
Annak van bizonyitási kötelessége aki állit ne googlezzél nekem!
Amúgy ezzel a kamu linkkel kitörölheted a xy-dat!
Mi van nem megy a google??
"Annak van bizonyitási kötelessége aki állit ne googlezzél nekem!"
Szóval magadtól nem tudsz egy hírt sem megtalálni? Egy információra sem tudsz rákeresni, hogy ellenőrizd a hitelességét? De amit elég tesznek azt meg cson nélkül bekajálod? :D
"Amúgy ezzel a kamu linkkel kitörölheted a xy-dat!"
A linken szerepló cikkben ott a forrás, kb 1 másodperc alatt te is megtalálod az eredetit:
"Mi van nem megy a google??"
Látom sem ez sem a gondolkodás nem megy :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!