Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondoltok, lesz légtérzár...

Mit gondoltok, lesz légtérzár Ukrajna fölött ?

Figyelt kérdés

Zelenszkij nagyon sokszor követelte ezt, de eddig a NATO ettől elég határozottan elzárkózott, mivel ők is úgy gondolják,hogy ez már közvetlen beavatkozás lenne, és a háború kiterjedését kockáztatná.

Most viszont egyre többet van napirenden a nagyhatalmak között is a légtérzár kérdése, a “békefenntartókè” pedig szintén. Én iszonyatosan paranoiás vagyok, nagyon félek mi lehet ebből.

Ti mit gondoltok?

Kérlek ne kövezzetek meg ha valami hülyeséget mondtam, de amióta háború van a szomszédban ezen görcsölök megállás nélkül szinte, nagyon megvisel a dolog lelkileg.

Forrásaim:

[link]

[link]

[link]

2022. márc. 21. 14:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
8-as, legyen igazad, de tényleg (én már reggel óta bőgök).
2022. márc. 21. 17:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Már úgy értem, hogy legyen igazad, hogy észnél lesznek (NATO), és nem vezetik be.
2022. márc. 21. 17:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Most nyilatkozta valaki, hogy nagy értelme se lenne a légtérzárnak, mert az oroszok alig használják a légierejüket. Ha felszáll egy ukrán gép, akkor arra rámentek, de ezek a gépek szépen elfogytak,a földi célpontok ellen pedig alacsonyan kell hogy repüljenek, a stingerek miatt ez elég kockázatos, magasból meg bombázni szokás, ezt meg a ruszkik nem csinálják. Valószínű tartogatják a repülőiket nehezebb időszakra, abból úgyis sokkal kevesebb van nekik mint a NATO-nak, a földön meg szép módszeresen úgyis tönkreverik az ukránokat. Különben is egy pilótát sokkal nehezebb pótolni mint egy lövész-gyalogost.
2022. márc. 21. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!