Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért nem hozzák le a hírek...

Miért nem hozzák le a hírek soha, ha ukránok lőtték le a saját embereiket vagy menekülőket?

Figyelt kérdés
Biztos vagyok benne, hogy az ukránok is lövöldöznek civilekre, akár véletlenül, akár azért, hogy így az oroszok támadását még embertelenebbnek ábrázolják.

2022. márc. 20. 21:28
 1/9 XX.XX ***** válasza:
38%
Ahogy ismerem az ukránokat kitelik tőlük
2022. márc. 20. 21:34
 2/9 anonim ***** válasza:
25%
Csak azok csinálják,aztán ráfogják az oroszokra.
2022. márc. 20. 21:38
 3/9 anonim ***** válasza:
23%

A Fő média kussol rola:

[link]

War correspondent of a French channel: I’m sorry to shock the followers, but the truth is that the Ukrainian forces are bombing their own people

Egy francia csatorna haditudósítója: Sajnálom, hogy megdöbbentem a követőket, de az az igazság, hogy az ukrán erők a saját népüket bombázzák

2022. márc. 20. 21:44
 4/9 Fsms ***** válasza:
86%
Persze és Trockij is a jégcsákánnyal saját magát verte agyon.
2022. márc. 20. 21:46
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
Ha így van, akkor miért nem azt mondja Putyin, hogy ők ott sincsenek, már megint a csúnya rossz ukránok akarnak mindent rákenni?
2022. márc. 20. 22:19
 6/9 anonim ***** válasza:
3%
Ezek elég bizonyíthatatlan információk, ezért nincsenek a hírekben.
2022. márc. 20. 23:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondom, hogy az oroszok nem bombáznak. Azt mondom, hogy az ukránok rátesznek még egy lapáttal, hogy uralják a médiát. Pl a háború elején volt egy jelenet, hogy egy tank átmegy egy autón. Kiderült, hogy az ukrán tank volt. Érdekes, hogy azóta egyszer sem beszéltek az ukrán bácsiról.
2022. márc. 21. 04:37
 8/9 anonim ***** válasza:
91%

A médián keresztül úgy irányítják az embereket, ahogy akarják. Nézd meg a koronavírust, akármelyik háborút, úgy általában a politikát! Mindig van néhány ember aki tudja a valóságot, mert pl konkrétan vele történik, de a média erősebb.

(Ezzel nem azt akarom mondani, hogy én tudom mi folyik Ukrajnában a kérdéssel kapcsolatban.)

2022. márc. 21. 08:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen 9-és egyetértek. De jelenleg kételkedni sem szabad a hírekben, mert akkor azonnal putyinista fasiszta vagyok.
2022. márc. 21. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!