Miért nem hozzák le a hírek soha, ha ukránok lőtték le a saját embereiket vagy menekülőket?
Figyelt kérdés
Biztos vagyok benne, hogy az ukránok is lövöldöznek civilekre, akár véletlenül, akár azért, hogy így az oroszok támadását még embertelenebbnek ábrázolják.2022. márc. 20. 21:28
1/9 XX.XX válasza:
Ahogy ismerem az ukránokat kitelik tőlük
2/9 anonim válasza:
Csak azok csinálják,aztán ráfogják az oroszokra.
3/9 anonim válasza:
A Fő média kussol rola:
War correspondent of a French channel: I’m sorry to shock the followers, but the truth is that the Ukrainian forces are bombing their own people
Egy francia csatorna haditudósítója: Sajnálom, hogy megdöbbentem a követőket, de az az igazság, hogy az ukrán erők a saját népüket bombázzák
4/9 Fsms válasza:
Persze és Trockij is a jégcsákánnyal saját magát verte agyon.
5/9 anonim válasza:
Ha így van, akkor miért nem azt mondja Putyin, hogy ők ott sincsenek, már megint a csúnya rossz ukránok akarnak mindent rákenni?
6/9 anonim válasza:
Ezek elég bizonyíthatatlan információk, ezért nincsenek a hírekben.
7/9 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondom, hogy az oroszok nem bombáznak. Azt mondom, hogy az ukránok rátesznek még egy lapáttal, hogy uralják a médiát. Pl a háború elején volt egy jelenet, hogy egy tank átmegy egy autón. Kiderült, hogy az ukrán tank volt. Érdekes, hogy azóta egyszer sem beszéltek az ukrán bácsiról.
2022. márc. 21. 04:37
8/9 anonim válasza:
A médián keresztül úgy irányítják az embereket, ahogy akarják. Nézd meg a koronavírust, akármelyik háborút, úgy általában a politikát! Mindig van néhány ember aki tudja a valóságot, mert pl konkrétan vele történik, de a média erősebb.
(Ezzel nem azt akarom mondani, hogy én tudom mi folyik Ukrajnában a kérdéssel kapcsolatban.)
9/9 A kérdező kommentje:
Igen 9-és egyetértek. De jelenleg kételkedni sem szabad a hírekben, mert akkor azonnal putyinista fasiszta vagyok.
2022. márc. 21. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!