Igaz, hogy az oroszoknak olyan fegyverük van,amire még a nyugatiak se számitottak?
Az új hiperszonikus rakéta "kinzhal" A hatalmas sebesség miatt szinte felizzik a felülete.
Persze a 3X4-en elemezték a "szakértők", hogy az orosz haditechnika nem is olyan fejlett,
csakhogy se az amcsiknak-nak, se kínának nincs hadrendbe állítva ilyen fegyvernem!
Nem véletlen nem ugrálnak a nyugaton!
Amit nem árt tudni:
Ezt a rakétát semmilyen ma ismert rakétavédelmi rendszer nem képes elfogni!
(àllítólag)
Egyszer már kb. 2hete kifejtettem az álláspontomat. A lényeg az volt, hogy nem szabad az oroszokat lebecsülni. Amit a közmédiában láttok, nagyrésze nyugati eredetű és feltételezéseken alapuló, így nem véletlen hogy tévednek az orosz hadierő vonatkozásában, tehát ezért a nyugati média torzító hatású. A múlt heti eseményeket orosz kudarcként írták meg. Akkor le lettem pontozva, letámadtak hogy az orosz hadierő messze nem olyan erős mint régen, meg hogy csak a NATO ami világhatalom, stb.
Most tessék, íme a meglepetés. Az oroszok ha akarták volna, már réges rég néhány nap alatt ledózerolták volna egész ukrajnát. Jelenleg egy helyi csetepaté folyik. Egy igazi háborúban nincsennek humanitárius utvonalak sem, hanem tankok, harckocsik jönnek 100-as csoportokban komoly légierővel kísérve és ott kő kövön nem marad...
Aki beszélt olyanokkal annakidején, akik még harcoltak a 2.világháborúban, az sejtheti miről is beszélek. Ami most van az ettől nagyon-nagyon messze áll, de igazából nem is cél. A cél sokkal inkább a közös nevezőre jutás, de amíg egyoldalúan gondolkodik mindenki, változást ne várjunk.
Tudjátok mi volt a 2.világháború után itt? A földel volt egyenlő minden, egy teljes országot kellett újjáépíteni szó szerint, mert nem volt semmi, ehhez kellett vagy 20év, mert a 60-as években kezdtek rendeződni a dolgok. Lehet szidni a szocializmust, meg a Rákosi korszakot, de tegyétek mellé, hogy egy országot építettek újjá, amiben most is élünk.
#11 Mondjuk Ukrajna ellen használták. Kb. mint egy chivava és egy pitbull csatája. Ukrajna ellen kb. mindenki nyerne és kb. semmijük sincs, de abból jó sok. Sőt, a tudás sincs meg semmihez. Úgyhogy persze, hogy meglepetés volt az oroszok töketlenkedése.
#12 Tényleg? Nem is tudtam, hogy Armstrong szovjet volt. Mik vannak!
" Az oroszok ha akarták volna, már réges rég néhány nap alatt ledózerolták volna egész ukrajnát. Jelenleg egy helyi csetepaté folyik. Egy igazi háborúban nincsennek humanitárius utvonalak sem, hanem tankok, harckocsik jönnek 100-as csoportokban komoly légierővel kísérve és ott kő kövön nem marad."
Elképesztően gyerekes tájékozatlanságodon nagyon jót nevettem.
"Igen igaz. Az oroszok mindig egy lépéssel az usa előtt jártak fegyverkezésben és űrkutatásban."
Lol.
Négyszer próbáltak meg a holdra jutni, négyből négyszer be is szopták. Hány orosz űrhajós hullája kering a kozmoszban?
Nem olvastam a válaszokat, de...
Szerintem nem lepődtek meg azon, hogy milyen és mennyi fegyvereik vannak, esetleg azon, hogy bevetik, mert ilyet csak egy őrült tesz. Az USA-nak is megvan a maga fegyvere, de nyilván nem akarnak atomháborút.
Amúgy meg nem kell ezen annyira csodálkozni, a 2. világháborúnál is elég nehezen szánták rá magukat, hogy belépjenek, pedig ott azért sokkal kiélezettebb helyzet volt.
Ez nem is az ukránoknak szólt, hanem egy megfélemlítés volt az oroszok részéről, egy fegyverbemutató, aminek pszichológiai hatása is van. Szimpla rakétákkal is elérhették volna ugyanezt, olcsóbb is lett volna, stb. de ezt választották.
Itt a rakéta Wikipédia oldala:
Biztos meglepődtek a nyugatiak valamin, aminek még Wikipédia oldala is van, plusz amit az oroszok maguk jelentettek be évekkel ezelőtt.
"Állítólag úgy tervezték"
Állítólag
Állítólag
Állítólag úgy tervezték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!