Oroszország tönkreteszi az U.S.Á-t? Igaz lehet?
Terjed FB-on egy írás. Mennyi lehet ennek a valóságtartalma?
"Putyin elnök visszaadja az aranystandardot Oroszországnak. 👈Oroszország visszatér az aranystandardhoz és a kormány eltörli a nemesfém adóját. Hamarosan a világon már senki sem fogja előnyben részesíteni a FEDEZETLEN amerikai dollárt egy 30 TRILLIÓ dolláros adóssággal rendelkező országtól.
Oroszország pénzügyileg teljesen törölte az Egyesült Államokat és az Európai Uniót. Azt hiszed, viccelek? Gondold újra. Amikor Moammer Kadhafi Líbiában egy aranyfedezetű valutát hozott létre Afrika számára, a Nyugat katonai erővel bement Líbiába és megdöntötte Kadhafit. Amikor Szaddam Husszein Irakban bejelentette, hogy az olajért nem fogad el többé FEDEZETLEN amerikai dollárt, két hónappal később kitört a második iraki háború.
Az amerikai dollár az egyetlen tartalékvaluta ezen a bolygón, ezért indulnak háborúk, és most Oroszország összetörte a PETROL-DOLLÁR (Fiat pénz) hatalmát. Az USA most egzisztenciális válságban van, a dollárt teljesen összetörte Oroszország azon döntése, hogy arannyal támogatja a rubelt. Ezért az Oroszországgal vívott háború már előre eldöntött dolog. Az Egyesült Államoknak és Európának nincs más választása, ha a dollár és az euró túl akarja élni, akkor Oroszországot meg kell ölniük. Remélem felkészültél."
Az oroszoknak perpillanat meg se kell mozduljanak, a szankciókkal teljesen kinyírjuk magunkat, gyakorlatilag már most visszaütöttek a szankciók.
Az a helyzet míg az orosz gazdaság vakolata megrepedt, a mi fejünkből ömlik a vér, de még vért is fosunk/hányunk.
Konkrétan semmi.
Na annyi, hogy a dollár tartalékvaluta.
Egy háború közepén? Kizárt.
Nézd meg ezt a videót. A csajszi nagyon értelmesen elmagyarázza a lényeget és még csinos is.
Igen. Oroszország majd megmutatja, hogy vele nemcsak katonailag nem lehet ujjat húzni, de gazdaságilag sem. Egyedül van a világ ellen, de majd Putyin megmutatja. Lesz majd orosz iPhone, McDonald's,orosz Facebook, orosz Internet. Nem így működött a Szovjetunió? Hogy majd ők megmutatják a Nyugatnak.. De akkor.. Putyin gyerekei hogyhogy Svájcban és Hollandiában élnek? Miért nem Krasznojarszkban? Orosz oligarchák luxusjachtjaip miért vannak a Földközi tengeren? Miért nem a Bajkál tó vagy Fekete tenger a választott cél?
Putyin jó mélyre benyelte a dákót ezzel az inváziójával. És én valamiért úgy érzem, hogy a mostani "barát", Kína is kihasználja majd Oroszországot.
Oroszország semmit nem tud felmutatni. A hatalmas területe alatt van a világ legnagyobb földgáz és kőolaj lelőhelye. És ennyi. Nézzünk egy orosz várost, például Szurgutot. Nézzétek meg az utcaképeket. Az ember totál depressziós lesz, olyan városképe van. Panelek, szürkeség... Aztán nézzük meg mondjuk Denvert, Chicagot, Marseille-t, München... Ég és föld egy fejlett nyugati város, és egy orosz város.
Kérdező, Oroszország épp mostanában lövi vissza magát az időben úgy jó 50 évet. Teljesen egyedül maradtak, Kína pedig hegyezi már a cerkát rájuk, Putyin úgy fog ugrálni ahogy Hszi Csin Ping fütyül neki.
"Az ember totál depressziós lesz, olyan városképe van. Panelek, szürkeség..."
Én is tudok dettó ilyen nagyvárosokat Magyarországon. Semmi különbség.
"Aztán nézzük meg mondjuk Denvert, Chicagot,"
Ezek a legszarabb helyek az USA-ban. A vasból meg üvegből készült unalmas felhőkarcolókra gondolsz, amik már újabban nem is a nyugat és a fehérember jelképei hanem a keleté? Japán Kína Dél-Korea Dubaj?
"München."
A legszarabb városok egyike, azt hittem legalább ismered Európát és Párizst, Barcelonát, Rómát fogod emlegetni, de a legocsmányabb tahó parasztos stílusú unalmas német városok egyikét Münchent említetted...
Nem tudom észrevetted e, de tudatosan nem fővárosokat írtam. Ezért nem Moszkvát irtam, hanem egy jóféle, igazi oroszos,tajgai Hanti Manysi várost, Szurgutot.
Párizst,Rómát hagyjuk már. Oroszország városai Münchenhez sem hasonlíthatók, nemhogy Párizshoz. Denver meg Chicago csóró városok? Ezt miből gondolod?
Mert néger/latinó városok, csökkenő populáció és növekvő WHITE FLIGHT jelenség.
Tudstad hogy Moszkvában vasbeton panel tömbházkban lakik a lakosság 70%-a?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!