Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Putyin-pártiak, milyen okokból...

Putyin-pártiak, milyen okokból helyeslitek Ukrajna megtámadását?

Figyelt kérdés

2022. márc. 18. 19:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
32%

Ukrajna a világ legkoruptabb országa,ott ha volt pénzed BÁRMIT csinálhattál,BÁRMIT.

A gazdag amcsik elsikálták a népirtást azért cserébe hogy továbbra is csinálhassák az aljas dolgaikat.

2022. márc. 18. 20:15
 12/22 anonim ***** válasza:
64%

#3 Mert csak Putyinnak volt szabad a NATO-hoz kuncsorogni? 🤭😅

Mellesleg hagyjuk már ez a hülye dumát. Azért támadta meg, mert Ukrajna bújt volna a NATO-hoz stb... Ugye senki sem gondolja komolyan, hogy egy olyan csődtömeg országot felvennének a NATO-ba? Abszolút irreális. Putyi egyszerűen nem bírta megemészteni, hogy Amerika kell nekik, mert ők jobban fizetnek. Önszántából nem akar az ukrán nép hozzájuk csatlakozni, hát akkor jöhet az erőszak, háború. Én sem szeretem az ukránokat, persze az áldozatokat sajnálom. De rohadtul unalmas, hogy ez a vén 🐐 nem bírja felfogni, hogy mindenki az csinál, amit akar, szabad országok. Az már egy másik dolog, hogy hülyék gyülekezete az ukrán kormány, mindig is az volt. De még ezeket a dilletánsokat sem tudja a vén 🐐 lenyomni. Akkor miről beszélünk? Jaj, tudom, ez a stratégia, nem csak szimplán sz#r az orosz hadsereg....😬 Oh, dehogynem!

2022. márc. 18. 20:18
 13/22 A kérdező kommentje:
#11 Hogyan sikálták el?
2022. márc. 18. 20:19
 14/22 anonim ***** válasza:
54%

Úgy ahogy minden mást is, egy kis pénz ide egy kicsi oda, úgytettek mintha az oroszok meg se szólaltak volna, ezen felül a médiába nem engedtek ki infót hogy az átlagemberek ne tudjanak róla.

Lényegében ha becsukom a szemem nincs is ott módszer...

2022. márc. 18. 20:24
 15/22 A kérdező kommentje:
#14 De te ezt honnan tudod akkor?
2022. márc. 18. 20:28
 16/22 anonim ***** válasza:
45%
3-as vagyok. A Zelenszkij kormány idején eltörölték az orosz nyelvű oktatást, pedig mondom, 8 millióan élnek ott, és kirúgtak kettős kisebbségi állampolgárokat a hivatalokból. Ezentúl nem hallgatják meg őket, jogilag kevesebbek, például perekben. Az őshonos népekre vonatkozó törvény is meglehetősen diszkriminatív. Emellett nem lép fel a kisebbségellenes tüntetések ellen, ahol (most magyar példán) gázgránátokkal és halálos fenyegetőzéssel vonultak ukrán neonácik. A Vereckei-hágó emlékmű felgyújtása, és a magyar zászlók és feliratok letépkedése is szerintem köthető a kormányhoz, de ezt nyilván nem vállalhatja fel egy jogállam.
2022. márc. 18. 20:31
 17/22 anonim ***** válasza:
35%
Onnan hogy nem volt 100%-os a dolog, bőven elég a nagy többség előtt eltitkolják, tudod ha az emberek nem egyszerre háborognak akkor nincs semmi félnivalójuk.
2022. márc. 18. 20:32
 18/22 A kérdező kommentje:
#17 vagyis tulajdonképpen csak gyanakszol?
2022. márc. 18. 20:34
 19/22 anonim ***** válasza:
54%
Nem,nem csak gyanakszom.
2022. márc. 18. 20:36
 20/22 anonim ***** válasza:
Erre a "népirtásra" hol találok bizonyítékokat? Fotók, videók, közösségi média bejegyzések? Mert most az ukrajnai invázióról rengeteg van, akkor gondolom készült erről is.
2022. márc. 20. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!