Joe Biden hogy merte háborús bűnösnek nevezni Vlagyimir Putyint?
# 19 # 20
Lebuktattatok, bevallom, én vagyok én.
:DDDDDDDDD
# 21
Az, hogy Biden elnök nyilvánvalóan demens, az amerikai kormány több tagja pedig nem találná meg Washington DC-t sem a térképen, az elmúlt évtizedek amerikai külpolitikája pedig csak vért és könnyeket hozott a világnak, még nem teszi elfogadhatóvá Putyin elnök ámokfutását Ukrajnában.
Csak mert az amerikaiak tömeggyilkoltak Vietnamban, Irakban és Afganisztánban, had tömeggyilkoljanak most kicsit az oroszok Ukrajnában?
Mellesleg az elmúlt 20 évben ugye orosz barátaink is igen szép vérfürdőket rendeztek Csecsenföldön és Szíriában.
"Csak mert az amerikaiak tömeggyilkoltak Vietnamban, Irakban és Afganisztánban, had tömeggyilkoljanak most kicsit az oroszok Ukrajnában?"
Nem legalizalja Putyin tetteit, ebben maximalisan igazad van. De ha o ugyanezt tette szerte a vilagon, akkor ne neki legyen a legnagyobb szaja, hanem huzza meg magat, lapitson mint szar a fuben. (Persze, tudom, abbol nem lesz hegynyi penz, ezert nem lapit.)
26.
Ha így egységesen is elismertétek,hogy az amerikaiak követték el a legtöbb bűnt,lehet velük is kezdeni?!
# 27
Vigyázzunk, ha "darabszámra" nézzük a megölt embereket, akkor az USA nem versenyezhet sem a Szovjetunióval, sem Kínával.
A Szovjetunióban és Kínában végrehajtott tömeggyilkosságokkal Amerika mennyiségileg egyszerűen nem versenyezhet.
Masreszt, a zusa honnan vette a jogot arra, hogy lenyulja az oroszok 300 milliardos vagyonat es megtartsa maganak? Ez kozonseges rablas volt. Az a penz nem nekik jar, nem oket illeti. Megis, szemrebbenes nelkul zsebre tettek. Ez kozonseges rablas, a zusa meg kozonseges rablotolvaj, megis o akar diktalni es a nagy jotevo szerepeben tetszelegni.
Ez az undorito dolog, egyik sem jobb a masiknal.
# 29
A kérdést úgy is fel lehet tenni, hogy hogy lehetett olyan ostoba Putyin, hogy 300 milliárd dollár értékű orosz aranyat és valutát tárolt az USA területén?
Mert ebben minden szakértő egyetért, hogy ez páratlan butaság volt Putyin részéről, hogy úgy kezdett háborúba, hogy a 620 milliárd dolláros orosz arany- és valutatartalék majdnem felét Amerikában tároltatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!