Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miert hasonlit ennyire Oroszor...

Miert hasonlit ennyire Oroszorszag es Izrael haborus kommunikacioja/narrativaja?

Figyelt kérdés

-Ukran/palesztin nep nem letezik, csak kitalacio.

-Invazio jogos onvedelem.

-Ha lebombaznak egy civil celpontot vagy epp civilek halnak meg egy tamadas soran, akkor arrol kivetel nelkul csak is a Hamasz/Azov tehet, mert ott bujkaltak es pajzskent hasznaltak fel oket/ valojaban nem is civilek voltak, hanem terroristak, fegyveresek/ sajat maguk kovettek el, hogy rakenhessek a masik felre es korbe sirhassak krokodil konnyekkel a vilagot stb.

2022. márc. 17. 19:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Jeffrey neked meglehetősen szelektiv az emlékezeted. Én nem tudok zsidó Politbüró tagról, viszon tudok zsidókról, akiket kirakatper után Sztálin a Gulágra küldött, vagy pld a hires orvosper, akiket csak az mentett meg, hogy Sztálin - hála istennek - közben elpatkolt.
dec. 26. 13:51
 22/25 Jeffrey Spender ***** válasza:

# 21-es

Benjamin Pinkus izraeli történész szerint „azt mondhatjuk, hogy a Szovjetunió zsidói átvették azt a kiváltságos pozíciót, amelyet korábban a cári Oroszországban a németek töltöttek be”.

Pinkus, Benjamin. The Jews of the Soviet Union: The History of a National Minority. Cambridge University Press (1990). ISBN 9780521389266

dec. 26. 14:32
 23/25 anonim ***** válasza:
Én nem tudom mit ir a "történész", de én - sajos - éltem már akkor is, szóval nekem nekem nem lehet mesélgetni.
dec. 27. 09:34
 24/25 Jeffrey Spender ***** válasza:

Hány éves vagy ?

70 + ?

dec. 27. 12:21
 25/25 anonim ***** válasza:
82
dec. 27. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!