Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek meddig húzódik...

Szerintetek meddig húzódik még, mire képesek lesznek megállapodni ezek a "géniuszok". Vélemények?

Figyelt kérdés

Láthatóan mindkét fél kínlódik. Lavrov is visszább vett a dumából. Persze utána kijött egy videó P-től, miszerint így is úgy is teljesítik a terveket stb.

Vagy senki sem tudják hogy mi és mikorra fog kisülni ebből?

2022. márc. 17. 10:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező, háború van. Valódi és nem játék. Nem online, nem a facebook-on, tehát nem az számít kinek milyen videója van, mennyi lájkot szerez és hányan követik a közösségi médiában.

Senki nem tudja mikor és hogyan lesz vége, csak azt tudni, hogy mik az orosz követelések amik azonnal véget vethetnének a harcoknak. Ezt természetesen az ukránok nem akarják teljesíteni, hiszen az a teljes megadásukat, az országuk végét jelentené.

Még sok mindent fognak rommá lőni, sok ember fog meghalni, mire az ukránok hajlandóak éppen annyit feladni magukból, mint amennyivel az oroszok meg már meg fognak elégedni.

2022. márc. 17. 10:43
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg be kell venni Kijevet, addig nem hajlandóak magukat megadni az ukránok. Szerintem az oroszok már többet akarnak, főleg délen.
2022. márc. 17. 10:48
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudná bárki mikor és hogyan lesz vége? Ahhoz tudni kellene valójában mi zajlik a háttérben, amiről a nyilvánosság nem tud.
2022. márc. 17. 10:49
 4/20 anonim ***** válasza:
51%
#4 Így van. ha tudnánk mikor lesz vége, azt is tudtuk volna, hogy elkezdődik és tehettünk volna ellene.
2022. márc. 17. 10:52
 5/20 anonim ***** válasza:
48%

5

A háttérhatalom ellen vajmi keveset tehetnénk!

2022. márc. 17. 10:57
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg egyik fél sem nagyon érdekelt feladni a harcot. Putyinnak arcvesztés lenne, ha eredmények nélkül visszavonulna. Az ukránok meg nem állnak olyan rosszul a védekezéssel, hogy sarokba lenének szorítva.

Minél tovább folytatódik a harc, annál nagyobb veszteség mind két félnek. A kérdés csak az, hogy Putyin kényszerül előbb félrerántani a kormányt, vagy a nyugat támogatását élvező Ukrajna. Szépen lassan mindkét fél enged a követeléseiből, majd lesz egy pont, amikor megegyeznek. Putyin otthon majd elmondja, hogy eleve csak ezt akarta, az ukránok meg elmondhatják, hogy megvédték magukat. Mindkét fél győztesnek fogja magát beállítani.

Véleményem szerint legkésőbb nyárra vége lesz. De jóval előbb is bekövetkezhet.

2022. márc. 17. 10:58
 7/20 anonim ***** válasza:
64%
#5 Ez igaz. De ha napvilágra kerül a tevékenysége akkor mások is beláthatnák, hogy nem kell belemenni a háborúba, mert csak mások céljai teljesülnének vele.
2022. márc. 17. 11:06
 8/20 A kérdező kommentje:

#1 Bocs, de nem igazán vágom az ilyen internetes játék cuccokat.

Én abban reménykedem, hogy nem kellesz megvárni, míg az ukrán csak beleegyezik mindenbe, sajnos buták és makacsok is. Bár tudom, az oroszok nem igazán fognak engedményeket tenni, ezt már nyomatékosították egy párszor. Katasztrófa az egész. A nép szenved, az oroszok sem bírják felfogni, hogy nem akarják őket Ukrajnában, nem állnak át hozzájuk. Mint a hivatlan vendég, aki még azt sem nem tudja, mikor illik távozni. Persze tudom én, hogy nem a nép miatt vergődik Ukrajnában az orosz, ha úgy lenne, nem 8 év után szólalt volna meg bennük valami, hogy: "Hé, te Vova, nem kéne mégis segítenünk?"

2022. márc. 17. 11:11
 9/20 A kérdező kommentje:
Nagyon sok politológus, hadi szakértő stb szólal fel a témában, emiatt is kérdeztem rá itt erre, hátha valaki olvasott, látott valamit, ami talán válaszokat adhat, természetesen csak részlegesen. Tudom, hogy alapjáraton ezt senki sem tudja megmondani, sajnos csak tippelgetünk.
2022. márc. 17. 11:14
 10/20 A kérdező kommentje:
#6 Igen, szerintem is. Oroszország (otthon) győztesnek lesz beállítva, tok mindegy, hogy mi lesz, Ukrajna pedig vagy áldozat (és akkor jön a segély) vagy hős, hogy X ideig kitartottak (de így is úgy is jön majd a segély). Kíváncsi leszek, hogy miből fogják majd újjáépíteni az országot... Illetve arra is kíváncsi lennék, hogyha egy intelligens elnöke lenne Ukrajnának, nem egy ilyen bohóc, akkor mi lenne? Nyilvánvaló, hogy az egész világ szánja Ukrajnát jelenleg, de az is, hogy kb. komplett hülyének tartják az egész ukrán kormányt. Celzom itt arra, amikor Zelenszkij a kamera előtt vergődött, hogy de vegyék be az EU-ba, NATO-ba, jöjjön a NATO stb. Abszolút nincs tisztában azzal, hogyan működik a politika. Tehát egyértelmű, hogy egy hülyegyereknek van titulálva, csak nincs neki megmondva, a szemébe.
2022. márc. 17. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!