Akkor úgy néz ki, hogy Putyintól a civil lakosságnak nem kell tartania?
# 9
Ja igen, Te 9-eske vagy az, akinek soha semmilyen vitában nincsenek érvei, csak ilyen foghegyről odavetett megjegyzései: "Kürasszír,megint badarságokat beszélsz."
Bezzeg Te, aki soha semmivel nem tudja alátámasztani a nézeteit!
Ugyan, ezen nem is panelházak és lakótelepek hanem titkos amerikai vegyi laborok ahol a chemtrailhez gyártják a csíkot...
Mennyi ruszki propagandista lett az oldalon pár hét alatt, hihetetlen...
Ja,hogy csak annyit tudsz hogy csúnya oroszok?
Akkor nekem nincs mit beszélnek egy ilyen fanatistával aki hazug propagandát tol.
"Nézd már meg például Herszon városát, szétlőtt sokemeletes panelházakkal:"
Nézem, nézem, de csak egy emeletes ház van szétlőve, az összes többi a felvételen szinte sértetlen, mindössze tűz nyomai láthatóak rajtuk és hasonló kisebb sérülések. Erről beszéltem, a média tele van ilyen felvételekkel. Szó sincs szétlőtt városokról, egyetlen egy háznak a középső része összedőlt, és levideózták 26 szögből.
"A szovjet-orosz csapatok tevékenysége következtében legalább 100 000 civil halt meg akkor Magyarországon."
Most meg néhány száz. Ugye hogy sokkal kifinomultabb, óvatosabb háború folyik?
# 14
Akkor Mariupol városáról mi a véleményed?
Ott is 1 db ház van videózva 26 szögből?
https://www.youtube.com/watch?v=FSXJo8ljhNs
Magyarország területén azonban nem 3 hétig harcoltak a szovjet-orosz csapatok, hanem 1944. szeptember 23. és 1945. április 4. között.
Kérem, nézzék meg azok, akik szerint az oroszok kímélik a civil lakónegyedeket, hogy milyen állapotban vannak például az ukrajnai Mariupol lakónegyedei:
https://www.youtube.com/watch?v=FSXJo8ljhNs
"Ott is 1 db ház van videózva 26 szögből?"
Igen
# 17
Tudod az a gond, hogy mások is megnézik a linkelt videót, és arra a következtetésre jutnak, hogy most elég durván hazudtál, mert a videón egy több ponton égő város látható, több súlyosan sérült házzal.
Hazudni is jól kell tudni, mert a hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát, ahogy most téged is nyilvánvaló hazugságon kaphat mindenki, aki megnézi a linkelt videókat.
"Tudod az a gond, hogy mások is megnézik a linkelt videót, és arra a következtetésre jutnak, hogy most elég durván hazudtál"
Ettől vagyunk emberek, fura lenne ha mindannyian ugyan úgy gondolkoznnának, nem? Leírtad te is a véleményedet, leírtam én is, ott vannak a felvételek is, mindenki el tudja dönteni magának, hogy melyikünknek hisz. Te úgy látod én meg így, nincs ezzel semmi probléma :)
# 19
De van probléma, mert a linkelt videón tökéletesen látható, hogy Mariupol városa több ponton erős füstfelhőkkel ég, valamint tökéletesen látható, hogy több sokemeletes panellakóház is igen súlyos találatokat kapott.
Erre Te közlöd, hogy szerinted ezen a videón is egy épület van 26 szögből mutatva.
Már megbocsáss, ezek alapján nem lehet vita tárgya, hogy keményen hazudsz, ráadásul elég bután is, mert aki megnézi a linkelt videót, rögtön látja, hogy nem mondtál igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!