Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogy jutottak be Kijevbe ezek...

Hogy jutottak be Kijevbe ezek az európai elnökök?

Figyelt kérdés

A lengyel, a cseh és a szlovén miniszterelnök tárgyalt az ukránnal Kijevben.

Miközben Kijev körül van zárva orosz csapatok által, és folyamatos a tüzérségi támadás.

Hogy jutottak be? Hogy jönnek ki? A civilek miért nem tudnak ilyen simán kimenni? És hogy mertek oda menni, mikor folyamatos az életveszély?

2022. márc. 16. 13:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%

Hoppanálással.

Amúgy nekem is kamuszaga van ennek az egésznek. Aki jobban ért a harcászathoz leírhatná ennek a hátterét. Alapból is úgy tudom nem igazán szoktak miniszterelnökök egy gépen utazni, és ha találkoznak akkor minimum 500 katona meg mesterlövész védi őket, kicsit fura nekem hogy odamennek mindannyian ahol kb bármelyik pillanatban fejükre eshet egy bomba, de őszintén szólva most hogy fel van fegyverezve az ukrán nép bármikor beszivároghat egy ellenséges kém aztán bumm, egyszerre kiiktathatja a V4-et.

2022. márc. 16. 14:16
 12/17 anonim ***** válasza:
44%
Lazán odamennek mindhárman vonattal, minta nem is lenne háború. Melyik filmstúdióban volt a találkozó és valójában melyik országban?
2022. márc. 16. 14:57
 13/17 anonim ***** válasza:
40%
12: alighanem ugyanott ahol a holdraszállást meg Omasa Lin Baden üzeneteit vették fel
2022. márc. 16. 15:10
 14/17 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem is kamu. Ép eszű ember (főleg miniszterelnök) nem utazik be egy hadban álló országba.
2022. márc. 16. 15:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Darabokba.
2022. márc. 16. 23:51
 16/17 anonim ***** válasza:
12%
Mondjuk ezek a miniszterelnökök csak bábok, oda mennek ahova a gazdájuk (amerikai tőkések) mondják. De a gazdájuknak meg jobban megéri pénzügyileg ha deep-fake-el odahamisítják őket, mint milliárdokért odautaztatni három öltönyösmajom bábot.
2022. márc. 17. 17:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Teleportálással.
2022. márc. 17. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!