Svájcba valójába diktatúra van, rendőrállam?
Figyelt kérdés
Vannak választások pl, de ha pl este 10 után zuhanyozol és rádhívja a szomszéd a rendőrt az kijön és bevisz és hasonló szigorú szabályok2022. márc. 16. 12:58
2/13 anonim 

válasza:

Ezt mondjuk nálunk is bevezethetnék! Az én fogyatékos szomszédom kizárólag este 11 és hajnal 2 között tud pacsálni!
3/13 anonim 

válasza:

Szigorú szabályok közt élnek, de ez természetes nekik. Ilyen a társadalmi szocializáció arrafelé.
4/13 árokpart 

válasza:

Szó sincsen semmi ilyesmiről. Az egyik legszabadabb és legdemokratikus ország a világon.
6/13 anonim 

válasza:

Kedves 4-es.. Éltem Svájcban.. A hitleri Németország megirigyelte volna 1-2 szabályukat.. RÁm is hívták már így a rendőrséget.. Svájc egy kőkemény rendrőállam.De egyben is van.
7/13 anonim 

válasza:

A diktatúra nem azt jelenti, hogy szigorúak a szabályok. Svájc a létező legdemokratikusabb ország, szinte mindent közvetlen népszavazással döntenek el.
9/13 anonim 

válasza:

#2 Akkor ahhoz el kellene törölni orszagos szinten a délutános vagy éjszakás munkarendet.Aki így dolgozik, attól nem várható el, hogy ne fürödjön meg.Tudom, a te szomszédod nem ilyen.Azért 1-2 kivételtől eltekintve akik ilyen időpontban fürdenek, azoknak jó oka van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!