Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A végén még kiderül, hogy az...

A végén még kiderül, hogy az ukránok keverik a sz..t?

Figyelt kérdés

"A zágrábi eset nyomán a NATO is napirendre tűzte a drónkérdést, mert azt továbbra sem tudni, hogy balesetről, a háborús propaganda részeként szándékos provokációról vagy ürügykeresésről van-e szó - emlékeztet a lap. A napokban az ügy kapcsán horvát küldöttség érkezik a NATO-központba. "

[link]

2022. márc. 16. 09:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
28%
Nyilván az ukránok keverik a szart, még véletlenül sem Putyin, aki tényleges támadásba kezdett.
2022. márc. 16. 10:00
 2/16 A kérdező kommentje:
Értelmezted a cikket? Nagy arra az esély, hogy az ukránok provokálták a Natot. Nem az oroszok hanem az ukránok!
2022. márc. 16. 10:01
 3/16 anonim ***** válasza:
25%
Te pedig értelmezd a történéseket. Mint mondtam az oroszok kezdtek tényleges területfoglalásba. Minden szörnyűség elkerülhető lett volna, ha Putyin nem indítja el az orosz hadsereget.
2022. márc. 16. 10:03
 4/16 anonim ***** válasza:
64%
Nem a végén derült ki, az elején is tudtuk.
2022. márc. 16. 10:03
 5/16 anonim ***** válasza:
29%
Azért pedig nem lehet az ukránokat felelősségre vonni, hogy próbálják védeni magukat, szövetségeseket keresni. Szerinted, ha Magyarországot hagyták volna ennyire magára ilyen helyzetben mi tétlenül ülnénk?? Kötve hiszem. Mint mondtam Putyin 100%-ban felelős ezért a háborúért.
2022. márc. 16. 10:04
 6/16 anonim ***** válasza:
3%

1. Ártatlanság vélelme.

2. Az állításod mögötti forrás összesen egy hírlap cikke, akik úgy GONDOLJÁK, hogy Ukrán drón volt.

Majd akkor kell erről beszélni, ha megállapítják egyértelműen, hogy mi is történt.

2022. márc. 16. 10:05
 7/16 anonim ***** válasza:
88%
Én eddig is így gondoltam.Az ukránok érdeke a NATO provokálása.
2022. márc. 16. 10:07
 8/16 A kérdező kommentje:
6-os! A NATO-nak sem mindegy hogy ukrajna provokálja őket!
2022. márc. 16. 10:08
 9/16 anonim ***** válasza:
86%
Ha az ukránok atomot robbantanának, vagy vegyi fegyvert vetnének be akkor is az lenne, szegény ukránok megtámadták őket és csak védekeznek, nem lehet őket hibáztatni.
2022. márc. 16. 10:08
 10/16 A kérdező kommentje:
A NATO nem olyan elfogult mint az EU. Putyin sem százas, de az ukrán elnök sem az.
2022. márc. 16. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!