Az ukránok miért gyűlölik a kisebbségeket?
Figyelt kérdés
Gyűlölik a magyar ruszin orosz román kisebbségeket, akik a területen élnek....2022. márc. 15. 17:37
11/16 anonim válasza:
Én ilyen színes összetételű országról pont azt gondoltam volna, hogy nagyon toleráns, békés nép. Pont ellenkezője akkor?
12/16 anonim válasza:
Kb 26:40-től nézzétek meg amikor a magyarok ellen mennek az ukrán görények.
https://www.youtube.com/watch?v=vjIlWjtiN0E
De érdemes végig nézni sok van benne ami érdekel .
14/16 anonim válasza:
Nem tudom. Nekem az nem világos, hogy a mindig a kisebbségek jogaiért ajvékoló liberálisoknál most miért hirtelen az ukránok a szentek. Vagy csak a bűnöző, drogos, terrorista, harmadik világból származó, esetleg szexuális kisebbség érdemel védelmet, az európai nemzetiségek nem?
15/16 anonim válasza:
14. Az emberek tudata könnyen beszűkül, a mainstream média rabjaira kifejezetten jellemző. A nagy egészből csak azt látják amire a mainstream programozza őket. De ez nem liberális vagy konzervatív dolog, sajnos van egy birkásítható réteg aki ott van minden oldalon. Én liberális vagyok mégsem tudták kimosni az agyam az orosz-ukrán konfliktussal.
16/16 anonim válasza:
A ruszin csak egy régies kifejezés arra, hogy ukrán. Azt mondani, hogy az ukránok gyűlölik a ruszinokat, olyan mintha azt mondanád, hogy a románok gyűlölik az oláhokat, a szlovákok gyűlölik a tótokat, a szlovének gyűlölik a vendéget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!