Az oroszokat sokan agresszornak tartják, mert megtámadott egy szuverén országot. Én azt gondoltam, beérik Doneckkel és Luhanszkkal, de Kijevet is betámadták. Tulajdonképpen mi a valós oka annak, hogy az oroszok bementek Ukrajnában?
Le akarják váltani a kormányt, úgy hogy lelövik a tagjait. Ja meg a nemzeti öntudatot géppuskával kiirtani, mert az ukránok nem szeretik eléggé az oroszokat, úgyhogy inkább ne is legyenek.
2022. márc. 15. 15:02
2/23 anonim válasza:
felszabadítani? így is lehet mondani a népirtást...
2022. márc. 15. 15:06
3/23 anonim válasza:
Valaki magyarázza már meg nekem, felvilágosúlt barátaim, hogy egy zsidó ember, hogy lehet náci?
4/23 A kérdező kommentje:
Nem éppen az ukrán elnök az USA marionett bábja? Szerencsétlen konkrétan fel sem fogja hogy mi történik, valami szimulácioba hiszi magát.
5/23 anonim válasza:
Jah és mégvalami, milliók menekülnek putyin elöl, akkor mégis kiket szabadit fel? Vagy azzal szabaditja őket fel, hogy nyugatra zavarja az embereket?
Én ehez sötét vagyok!
2022. márc. 15. 15:07
6/23 anonim válasza:
Nácikat.
2022. márc. 15. 15:07
7/23 anonim válasza:
Putyinnál a Náci azt jelenti hogy nem szeretiaz oroszokat. A Náci, ugye az lenne hogy nacionalista, vagyis nemzeti érzelmű; mint pl aminek a didesz vallja magát. Putyint csak nem oktatta rendesen a KGB hogy a náci kifejezést másra szokták használni. Amúgy is, hogy képzeli bárki hogy nem kívánkozik vissza a szovjetúnióba.
2022. márc. 15. 15:08
8/23 anonim válasza:
A náci ezesetben nem antiszemitumust jelent, hanem szélsőséges nacionalizmust.
2022. márc. 15. 15:09
9/23 anonim válasza:
"felszabadítani? így is lehet mondani a népirtást..."
Tudod egyáltalán, hogy mit jelent a népírtás? Mert még csak közel sincsenek hozzá az oroszok. Az, hogy 6-8 rakétákkal támadnak katonai célpontokat, amibe belehal néhány civil is, nem népírtás. Egyszerű háború van csak, ahol halnak meg ukránok és oroszok is, de egyikük sem követett el sem háborús bűnöket, sem népírtást. Egy kifejezetten "óvatos" háború zajlik most Ukrajnában
2022. márc. 15. 15:09
10/23 anonim válasza:
Bábkormányt-oroszbarát vezetést,valamint NATO és EU-s csatlakozás megakadályozása,és ezáltal az USA érdekszférájának-és kapitalista természetének a távol tartása Oroszországtól.
Ezenkívül Ukrajna urán és egyéb ásványkincsei és agrár kapacitása is igen fontos,kb 2-300millió ember élelmezésére képes,gabona kukorica repce,napraforgó stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!