Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mitől mennek felfelé az árak...

Mitől mennek felfelé az árak ha Putyin semmi olyat nem lépett ami ezt befolyásolná?

Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 14:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

@9

Nem hazudozom

[link]

2022. márc. 16. 08:22
 12/17 anonim ***** válasza:

Dehogy nem.

Az ami a cikkben szerepel, egészen más, mint amit ide behánytál az orosz gabonáról szóló kamucsomagban.

Amikor a világban ilen fokú bizonytalanság generálódik, akkor természetesen az ősibb reflexek kerülnek felszínre. A kenyér adott esetben tobbet fog érni az aranynál, a mozijegynél vagy a HUGO BOSS oltonynél.

De, ahogy a II VH alatt sem haltak éhen az emberek, pedig olykor aranyat adtak az élelmiszerekért, úgy most még inkább nem fog éhen halni senki, hiszen az ellátás max. akadozni fog, de megszűnni nem.

Eddig sem az orosz paraszt adta az emberek, kivált nem európa szájába a kenyeret, ezután sem az orosz paraszt fogja megtenni ezt.

2022. márc. 16. 08:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem mi fogunk éhen halni, hanem a csoró országok lakói, én is ezt mondtam, a cikk is erről szól.
2022. márc. 16. 08:48
 14/17 anonim ***** válasza:

Te ezt írtad:

"Nagyon sok kis és nagy termelő vállalat kivitelének jelentős részét az orosz piacon adta el.

Most ezek vagy nem tudnak oda szállitani és tönkre mennek, ezért kénytelenek bezárni. "

Magyarán, sz.rsz te a harmadik világ éhezőire, csak az oroszokat sújtó embargó miatt pórbáltál itt hangulatot gerjeszteni.

2022. márc. 16. 09:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Ezt nem én írtam.
2022. márc. 16. 09:04
 16/17 A kérdező kommentje:
Akkor ha jól értem színtisztán a tőzsdei mahináció áll minden mögött mikor a valóságban konkrét dolog még nem történt, nincs kevesebb semmiből, lehet nem is lesz hiány a valóságban, de a tőzsde már magasabb árakat diktál. Undorító.
2022. márc. 16. 09:09
 17/17 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, feleslegesen írtam, nem értetted meg, mert lesz hiány a gazdasági kapcsolatok romlása miatt.

A tőzsdei pánik erre csak rátesz.

2022. márc. 16. 09:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!