Mennyi esély van rá, hogy Kárpátalja területét visszakapjuk?
Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 23:24
11/12 anonim válasza:
Kárpátalján egy darab ukrán nem élt 100 éve. Most sem nagyobb 10%-nál az arányuk. Ott ugyanis 80%-ban ruszin lakosság él, akik viszont jelenleg ukránként vannak számontartva.
1991. December 1-jén Kárpátalja népszavazás útján döntött arról, hogy nem kíván Ukrajna integráns része lenni. Ezt a mindenkori ukrán kormány azóta sem tartja tiszteletben. Így pedig én sem vagyok köteles tiszteletben tartani Ukrajna területi szuverenitását Kárpátalja felett.
12/12 anonim válasza:
Mondja már nekem valaki, hogy miért volna jó, ha ismét Magyarország része volna Kárpátalja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!