Hogy akartak az oroszok háborúzni, ha fegyverük sincs? Azt is a kínaiaktól tarhálnak már 2 hét után?
Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 18:39
11/23 A kérdező kommentje:
Akkor semmit sem ér ha csak pár darab van. Akkor mennek az oroszok is a lecsóbe
Miért nem gyártottak legalább ukrajna lerohanására elég fegyvert? 80 ezer katonának nincs elég fegyver?
2022. márc. 14. 18:55
12/23 anonim válasza:
A média elferdít mindent, de szerencsére a gyakoris jólértesültek átlátnak a szitán.
13/23 anonim válasza:
"Akkor semmit sem ér ha csak pár darab van"
Elrettentésnek elég. Főleg a rakétarendszereik.
"Miért nem gyártottak legalább ukrajna lerohanására elég fegyvert?"
Van nekik elég fegyverük hozzá. Csak én úgy látom, hogy nem akarnak milliókat megölni. Különben egyszerűen csinálnak egy szőnyegbombázást mint anno a szövetségesek a 2.VH idején Németországban de abba milliók halnának bele.
14/23 A kérdező kommentje:
A média ha elferdíti a harci sikereket, akkor sem lenne szabad már két héttel a háború után fegyvereket kérni
2022. márc. 14. 19:00
15/23 anonim válasza:
Én úgy tudom nem kértek fegyvereket
16/23 A kérdező kommentje:
"Van nekik elég fegyverük hozzá."
Akkor miért kértek?
2022. márc. 14. 19:04
18/23 anonim válasza:
És ha azt olvasod : -cia úgy tudja zelinsky titokban lecumizta putyint- azt is feltétel nélkül elhiszed?
19/23 A kérdező kommentje:
kínától
2022. márc. 14. 19:48
20/23 A kérdező kommentje:
18@ "És ha azt olvasod : -cia úgy tudja zelinsky titokban lecumizta putyint- azt is feltétel nélkül elhiszed?"
Belőle ki is nézem%!
2022. márc. 14. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!