Volodymyr zelensky egy háborús bűnös?
#10 és #11 Megpróbáljátok minden felelősség alól felmenteni, mintha az oroszok támadása mentesítené a cselekedetei következményétől. Attól mert valóban az oroszok az agresszorok és valóban ők támadtak ami valóban elfogadhatatlan, még nem mentesül annak felelősségétől, hogy előtte és közben ő mit tesz.
A 11-es példájában: ha elmegyek a kocsmába és belekötök az ottani bandavezérbe, közben hangoztatom, hogy bezzeg nekem mennyi pénzem van otthon a széfemben és abból a sok pénzből majd fegyvert veszek, hogy a családját megölhessem, majd hazamenve nyitva hagyom az ajtómat is - akkor bizony én IS felelős vagyok azért ha ez a bandavezér utána rám töri a házat és tudni akarja a széf kódját. Ha ekkor nem csak nem adom meg neki, de a családom kiskorú tagjait buzdítom, hogy menjenek és támadjanak neki, akkor ismét csak én követek el bűnt ellenük. Ez nem menti fel a támadót attól ha megöli őket, de ne csinálj már úgy mintha nem miattam kerültek volna ebbe a helyzetbe és nem lenne nagyon vaskosan részem a halálukban.
Az egyik résztvevő bűnössége nem menti fel a másikat a maga bűnei alól!
12: ez ugyanaz az érvelés, mint amikor egy nőt megerőszakolnak, és aztán azt mondják, hogy miért öltözködött kihívóan
Ez az áldozathibáztatás. A nőt akkor se erőszakolják meg, ha kihívóan öltözik. Az agresszor a bűnös mindenféleképpen.
@13!
Idétlen analógia ha azt nézzük, hogy Ukrajna 40 milliós lakosságának kb fele orosz ajkú, és Zelenszkij Natohoz akarta csatolni Ukrajnát, a Nato de főleg az USA meg adta a lovat alá. Az analógiád hihetetlenül vak ha nem veszed figyelembe a nagyhatalmi érdekeket. Itt atomhatakmakaról van szó, és nem egy kis erdélyi magyar kissebbségről hanem 20 millió oroszról.
11) csak az a széf az oroszoké.
ukrajna olyan mint szlovákia vagy izrael sosem létezett önálló független államként.
15) egy sem.
Miért állnának le velük harcolni?az oroszok jó emberek még a hadműveletek kellős közepén is.
"idétlen analógia ha azt nézzük, hogy Ukrajna 40 milliós lakosságának kb fele orosz ajkú"
1926 census
Ukrán: 23 millió
Orosz: 2,6 millió
1959 census
Ukrán: 32 millió
Orosz: 7 millió
1989 census
Ukrán: 37,4 millió
Orosz: 11,3 millió
2001 census
Ukrán: 37,5 millió
Orosz: 8.3 millió
Úgy h nagyon nem tom miről beszélsz. Főleg h ezeknek az oroszoknak nagyrésze a Krími félszigeten, luhanszk és donyeck megyékben lakik amelyeket jelenleg (luhanszk és donyecknek egy részét) nem tartja ellenőrzés alatt. Ha ezeket a területeket levonjuk már az 5 milliót is alig éri el az oroszok száma. Még h 20 millió....
Jó ne vitatkozzunk a számokon. Legyen 5, 10, 15, millió lényegtelen. Úgyse találsz pontos adatot hiába okoskodsz. Én is mindig mást hallok.
A lényeg, hogy a Natohoz való csalakozásra többször hangiztatták az oroszok, hogy vörös vonal. Mit nem lehet ezen érteni. Miért nem volt a nyugati libsi médiában USA-démonizálás amikor blokád alá vették Kubát az orosz rakéták miatt? Szerinted ha nem vonulnak vissza az oroszok most is ugyanolyan békésen irogatnánk egymásnak? Lehet meg se születtünk volna? Most az USA gondolta azt, hogy szórakozhat a vörös vonallal es igy jutottunk ide. Akik ennyire démonizálják Putyint nem értik mennyire kettős mércével gondolkodnak. Mondom ezt úgy, hogy én totál erőszak ellenes vagyok, és magam is támogatok menekülteket.
"Akik ennyire démonizálják Putyint nem értik mennyire kettős mércével gondolkodnak."
Én bevallom, hogy történelmi alapon rühellek, mindent, ami ruszki, de, hát én már csak ilyen kettős mércéjű barom vagyok, azok után, amit az országommal tettek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!