Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért utálja Európa Oroszorszá...

Miért utálja Európa Oroszországot és Ázsia Kínát?

Figyelt kérdés

NEm véletlen, hogy utálják mindkét agresszor országot a közvetlen szomszédaik?

Oroszországot már globálisan is utálják, míg Kínát Észak-Korea kivételével az összes szomszédja utálja.

2022. márc. 13. 23:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

#9 Ha valakit nem választanak meg akkor az nem egy demokratikus ország.

Oroszok most letiltották az összes közösségi médiát, nem beszélhet senki háborúról mert bebörtönöznek, nem tüntethetsz mert bebörtönöznek, nem lehet politikai ellenzék mert eltesznek láb alól. Kínaiak még csak fent sem tartják a látszatot az egypártrendszerrel és nem férnek hozzá a rendes internethez sem.

Én egyetértek hogy az USA is tolja a propagandaszöveget, de ettől függetlenül ezek diktatúrák

2022. márc. 13. 23:40
 12/15 anonim ***** válasza:
79%
10: enyhébb formában ezt nálunk is alkalmazza a fidesz ezt a módszert, pl. amikor a tanárok tiltakoznak a körülményeik miatt, akkor az csakis a baloldal aknamunkája lehet, hiszen egy normális tanár teljesen elégedett a kormány munkájával ugyebár
2022. márc. 13. 23:41
 13/15 anonim ***** válasza:
80%

Miert utalja? Putyin erre valaszt adott most. Ezert.

40 evig itt voltak az oroszok. Diktatura volt. Orbanek is hszazavartak oket. Beleptunk az EUba Natoba nyugatra kezdtumk menni es sokkal szabadabb orszag lett.

A nyugat a szabadsag kelet az elnyomas. Most barmit leirhatok de 50 eve nem igy volt mikor az oroszok itt voltak.

En ertem hogy egyesek azt probaljak beallitani hogy Amerika es a nyugat a rossz de annak azt tanacsolom KOLTOZZON KI OROSZBA MAJD AMERIKABA es nezze meg a kulonbseget erezni fogja!!!!!

2022. márc. 14. 00:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Én magamból indulok ki.

Se Oroszországot, se Kínát nem utálom.

Mindkét országban éltem, dolgoztam, normális emberek élnek ott is.

Én a politikusokat utálom, akik tönkretesznek országokat, kultúrákat.

2022. márc. 14. 18:33
 15/15 anonim ***** válasza:

#13: "Orbanek is hazazavartak oket."

Tényleg?! Ez új nekem.

"40 evig itt voltak az oroszok."

Persze, mert elvesztettük a háborút, és így osztották fel a világot a győztes nagyhatalmak.

"A nyugat a szabadsag"

Jancsó Miklós beszélgetett erről egy dokumentumfilmben egy másik művésszel, aki élt kint évekig. Jancsó azt mondta: "Te éltél abban a szabadságban. Hogy az mennyire szabadság, az más kérdés."

2022. márc. 14. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!