Milyen pozitívumokat tudtok felsorolni 18 éves EU tagságunk alatt, és mik a negatívumok?
Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 18:00
1/6 anonim válasza:
Negatívum: LMBTQ, libsi média, beavatkozás a belügyekbe
Pozitívum: Lölőék szép villákat építettek, gyarapodott az Orbán család is.
3/6 anonim válasza:
Nem tudom, én összeszámolnám hány ezer milliárd forintot kaptunk csak azért, mert gazdaságilag gynegébb ország vagyunk. Lehet az pozitívum lenne. Akinek meg az lmbtq meg a "lipsi média" negatívom az nem hiszem, hogy tiszta elméjű.
4/6 anonim válasza:
Pozitívum: a ballibek boldogak lehetnek, függők lettünk, most a támogatásokat is visszatartják, ezzel rombolva a magyar gazdaságot, elmondhatják, hogy a külföld nélkül senkik lennénk.
Negatívum: letaroltak, kiszivattyúztak mindent néhány szökőkútért cserébe.
5/6 anonim válasza:
Nekem egy bajom van az EU-val hogy foglalkoznak mindennel de azzal még nem hogy ugyanaz a multi miért fizet Németországba ötször annyit a dolgozóinak mint nálunk.
6/6 tobas válasza:
Nekem pozitívum, az utazás egyszerűsége, közös valuta, EU támogatások, egyszerű külföldi munkavállalás.
Negatívum a sok felesleges intézkedés és bürokrácia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!