Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Újabban már egy usanka viselés...

Újabban már egy usanka viselése is necces?

Figyelt kérdés

Hideg van reggelenként, hát a kedvenc usankámat viselem. Soha nem gondoltam volna, hogy ezért beszólást kapok, de ma egy idős hölgy rám ripakodott, hogy mit viselek ruszki jelképeket...

Komolyan, már itt tartunk? Provokáció egy usanka? Azt hittem, azt északon mindenki hordja amúgy.

Értem az indulatokat, de ez már nevetséges szint. Az oroszlánt ne nevezzük át ukránlánra?

2022. márc. 12. 13:26
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

A világon az intelligencia mennyisége állandó, a népesség meg folyamatosan növekszik.

Ilyenkor harsányan, felszabadultan ki kell röhögni az illetőt és megkérdezni, hogy ezt most komolyan gondolta-e, mert az ilyesmire már vannak gyógyszerek.

2022. márc. 12. 13:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak annyit mondj neki, hogy foglalkozzon a saját dolgával.
2022. márc. 12. 13:58
 3/4 Isti22 ***** válasza:
29%
Nyugi, a kérdező csak egy elképzelt szitun dühöng.
2022. márc. 12. 17:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Bár elképzelt lett volna... :\
2022. márc. 12. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!