Miért utáljuk ennyire a nyugatot és Amerikát, mit ártott nekünk, tényleg olyan rosszak, hogy Oroszország és Putyin is jobb sok magyar szerint?
Nem utáljuk.
A fidesz a nyugattal harcol már vagy 10 éve és a hivatalos propaganda is arról szól, hogy kelet jó, nyugat rossz.
Az emberek meg mennek a kolomp után.
Utálja a fene! Bár usánkába már nem vágyom annyira, mint gyerekkoromba, de a zene, amit hallgatok, még mindig onnan jön, a film, amit nézek, még mindig ott az igazi, bár a kajájuk szr.
Viszont az is a halálom, amikor urópát összemossák Amerikával! Én büszkén vagyok európai! Tegyünk már különbséget az amerikai hambi és az európai kultúra közt!
Te is tudod kérdező, tele van az orszőág tenéysztett buta fasiszta szardarabbal. Ők vágynak moszkvába.
Ne foglalkozz velük.
Csak az elmúlt 50 év USA háborúit nézem és Putyin vonyítva elbújhat a gazember USA mögött. Csak egy példa:
Az USA fullba behazudja, hogy tömegpusztító fegyvereket rejtegetnek ott ahol nem is, és lebombázza ezt az országot, a civileket is.
Oroszország éveken át vinnyog a NATO valós, bizonyított terjeszkedése ellen és pimaszul terjeszkednek ahogy nekik tetszik és erre támadást indít.
Mindkét esetben szörnyű dolog a háború de egyszerűen nem vagyok hajlandó jobban utálni Putyint ott ahol a nála ezerszer mocskosabb USA-t meg szeretni kell. Csak mert a mainstream médiát az ő oldalukról irányítják?
A nyugati lmbtq feminieta SJW diktatúra az Orwelli egyvéleménnyel semmi jót nem hozott nekünk. Ennek az ellenpólusát Oroszország képviseli.
Amerika nem ártott nekünk, viszont ártott Oroszországnak, amikor megpuccsolta az egyik tartományában a vezetést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!