Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Lehetne igy utólag szankciókat...

Lehetne igy utólag szankciókat kivetni amerikára mert alaptalanul rohanta le irakot nem létező fegyverek után kutatva?

Figyelt kérdés
2022. márc. 10. 20:37
1 2 3
 11/30 Jeffrey Spender ***** válasza:

#5: Ha szóba kerül Irak, miért az 1991-el való terelés jön, miért nem a 2003-as háború, ami valóban problémás ?

Mire jó ez a személyeskedés, káromkodás, csúnyabeszéd, hogy azzal kívánod nyomatékosítani a mondókàdat ?

2022. márc. 10. 20:58
 12/30 anonim ***** válasza:
60%

5. Neked is nagyon hiányos a politikai tudásod.

Mert több mint tíz éve Donbasz-ban irtották az orosz nyelvű embereket és következtek volna a magyarok is és ezt unta meg Putyin.

Volt népszavazás hogy hová akarnak tartoznia Krimi emberek, és az oroszra szavaztak elsöprő többséggel.

Az ukránok meg ezt leszarták és tovább ritkitották az orosz ajkúakat.

Tudod a délszláv háború is miért volt ???

Ugyan ilyenért.

2022. márc. 10. 20:59
 13/30 anonim ***** válasza:
0%

Ugye nem akarsz bíróságra menni? Igyhogy jobb ha lapítasz.

Szabó Timire is rámondtátok, úgyhogy ez k nagy égés lesz ha megint helyreigazítás, bàr ez a hobbitok, mert a listát ti vezetitek…

2022. márc. 10. 21:01
 14/30 A kérdező kommentje:

12

"miért nem a 2003-as háború, ami valóban problémás ?"

Én is erre gondoltam, csak a sok agyament begőzölt !

Bekattant a 10-es

"legalizálni akarod Ukrajna orosz megszállását"

Azt se tudja miről beszél, sehol nem irtam oroszokat!

Ennyire sok a lelki nyomorék.

2022. márc. 10. 21:02
 15/30 anonim ***** válasza:
0%
#12 Neked is hiányos a tudásod, a krímet törvénytelenül annektálta oroszország, amit máig csak ők ismernek el. Katona "megszállás" alatt egy valószínűleg elcsalt népszavazás nyomán tették meg ezt, a donecki és luhanszki események követték a krímet. Ott a puccs után a "békés" civilek fegyvert fogtak, hogy érdekérvényesítsék a függetlenségüket, azon meg el lehet gondolkozni, hogy honnan volt ehhez bátorságuk. Fegyverrel szembeszálltak az állammal, nem véletlenül hívták terrorizmus elleni harcnak, ezt meg el lehet dönteni mennyire volt jogos elnevezés. Az biztos, hogy oroszország az elejétől kezdve benne volt haditechnikákkal és katonai támogatással, az kérdéses, hogy pont a krím után, ő bíztatta-e azt a bizonyos orosz kissebbséget, nekem van egy tippem.
2022. márc. 10. 21:04
 16/30 anonim ***** válasza:
69%

13-as nyuszifül SzabóCiaügynök Tímea minden megnyilvánulásával egyértelműen bizonyítja és Márki, Fekete is. Magyarellenes, nemzetellenes ügynökök. Pont.

[link]

[link]

2022. márc. 10. 21:06
 17/30 anonim ***** válasza:
0%
Mandiner a másik hulladék fidesz párti uszító lap. Ilyeneket nem értem ki és minek linkel.
2022. márc. 10. 21:08
 18/30 anonim ***** válasza:
61%
17-es az amerikai népszagát hiányolod?
2022. márc. 10. 21:11
 19/30 anonim ***** válasza:
71%

21:06

“ 13-as nyuszifül SzabóCiaügynök Tímea minden megnyilvánulásával egyértelműen bizonyítja és Márki, Fekete is. Magyarellenes, nemzetellenes ügynökök. Pont.”

xD Mandiner? Miért nem a Hirado.hu-t linkeled be? 🤣Ott is lesz helyreigaítás akkor, csak kérdés ki fizeti meg. 😔

Tartod az állításod vagy inkább még visszavonod? 😉

2022. márc. 10. 21:12
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
#17 nem tudom az mi, én nem amerika és nyugat utálatban gondolkodok. Az biztos, hogy jelenleg az orosz lapokat tiltani kell és nem megbízhatók.
2022. márc. 10. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!