Lehetne igy utólag szankciókat kivetni amerikára mert alaptalanul rohanta le irakot nem létező fegyverek után kutatva?
#5: Ha szóba kerül Irak, miért az 1991-el való terelés jön, miért nem a 2003-as háború, ami valóban problémás ?
Mire jó ez a személyeskedés, káromkodás, csúnyabeszéd, hogy azzal kívánod nyomatékosítani a mondókàdat ?
5. Neked is nagyon hiányos a politikai tudásod.
Mert több mint tíz éve Donbasz-ban irtották az orosz nyelvű embereket és következtek volna a magyarok is és ezt unta meg Putyin.
Volt népszavazás hogy hová akarnak tartoznia Krimi emberek, és az oroszra szavaztak elsöprő többséggel.
Az ukránok meg ezt leszarták és tovább ritkitották az orosz ajkúakat.
Tudod a délszláv háború is miért volt ???
Ugyan ilyenért.
Ugye nem akarsz bíróságra menni? Igyhogy jobb ha lapítasz.
Szabó Timire is rámondtátok, úgyhogy ez k nagy égés lesz ha megint helyreigazítás, bàr ez a hobbitok, mert a listát ti vezetitek…
12
"miért nem a 2003-as háború, ami valóban problémás ?"
Én is erre gondoltam, csak a sok agyament begőzölt !
Bekattant a 10-es
"legalizálni akarod Ukrajna orosz megszállását"
Azt se tudja miről beszél, sehol nem irtam oroszokat!
Ennyire sok a lelki nyomorék.
21:06
“ 13-as nyuszifül SzabóCiaügynök Tímea minden megnyilvánulásával egyértelműen bizonyítja és Márki, Fekete is. Magyarellenes, nemzetellenes ügynökök. Pont.”
xD Mandiner? Miért nem a Hirado.hu-t linkeled be? 🤣Ott is lesz helyreigaítás akkor, csak kérdés ki fizeti meg. 😔
Tartod az állításod vagy inkább még visszavonod? 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!