Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Putyin a háborúval mindent...

Putyin a háborúval mindent feltett egy lapra?

Figyelt kérdés

Mint anno Hitler ilyen mindent vagy semmit alapon?

Mert nagyon úgy néz ki hogy ebben a háborúban vagy nagy sikert fog elérni vagy itt a vég számára.

2022. márc. 10. 19:57
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
32 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Nagy sikerről már 1 hete nem beszélhetünk. Legfeljebb győzelem lesz, súlyos veszteségekkel.
2022. márc. 10. 20:01
 2/14 Fsms ***** válasza:
84%
Sajnos ennél árnyaltabb lesz a kép. Szerintem meginog a hatalma, de még évekig pozícióban maradhat.
2022. márc. 10. 20:01
 3/14 A kérdező kommentje:
És az sem fogja szerintetek zavarni hogy kb Észak-korea vagy Irán van annyira elszigetelődve a Világtól mint most a szankciók és multik kivonulása után Oroszország?
2022. márc. 10. 20:04
 4/14 anonim ***** válasza:
80%

Pillanatnyilag Európa és Oroszország is tökön szúrja magát. Nekünk itt Magyarországon a legjobb, legmegbízhatóbb földgáz és kőolaj beszállítónk Oroszország. Az orosz földgáz és kőolaj nekünk nagyon is jó.

Oroszország hatalmas piacot veszít a háborús játszmája miatt Európában. Mindketten tökön szúrják magukat,, de főleg Európa.

Természetesen mélyen elítélem Putyin ámokfutását, az egész orosz vezetésnek börtönben lenne a helye. Oroszországért viszont nagy kár. Nekünk létfontosságú az orosz földgáz és kőolaj.

2022. márc. 10. 20:05
 5/14 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem amit elakart érni azt már elérte, ukrajna csak egy ezköz erre. Példaul az elhúzódó háború mintha direkt lenne olyan amilyen.

Amennyire együtt működött a NATO oroszország ellen az elején úgy kezd az egész széthúzni.

a NATO tagállamok is egymásnak feszülnek főleg az EU és az USA közt történelmi pillanat hogy az EU nemet mert mondani az USA-nak (energia ügyben). Vagy például a lengyel miges balhé is elég érdekes.

2022. márc. 10. 20:10
 6/14 anonim ***** válasza:
31%

Nézzétek ezt is meg mielőtt annyira szidjátok Putyint.

Azt az ukrajnát nem kellene védeni aki szisztematikusan írtotta az oroszokot és a magyarokat is ellehetetlenítette.

Csak azért mert magyarok.

Tessék , végig kell nézni.

https://www.youtube.com/watch?v=vjIlWjtiN0E

2022. márc. 10. 20:20
 7/14 anonim ***** válasza:
42%

Sikert itt már aligha fog elérni.

Hacsak azt nem gondolod sikernek, hogy nem veri agyon a saját népe, amiért hosszú évekre nyomorba taszította őket.

2022. márc. 10. 20:21
 8/14 anonim ***** válasza:
31%
5: Álmodsz, putyin-szopó?
2022. márc. 10. 20:22
 9/14 anonim ***** válasza:
81%
Én nem becsülném alá Putyint szerintem, van neki még a tarsolyába pár meglepetés amivel vissza fog vágni kőkeményen. Atomot nem hiszem hogy használni fogja.
2022. márc. 10. 20:25
 10/14 anonim ***** válasza:
58%

"Szerintem amit elakart érni azt már elérte"

Sőt, már azt is sikerült elérnie, amit nem akart.

Úgy megszivatta az oroszokat, hogy azok nem térnek magukhoz.

El lettek vágva a civilizációtól, bekoszont a nyomor, lesz éhezés is. Még nagyobb, mnt eddig valaha.

2022. márc. 10. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!