Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Aki nem támogatja az ukránokat...

Aki nem támogatja az ukránokat automatikusan orosz párti?

Figyelt kérdés
Szerintem ez nem ennyire fekete vagy fehér.Sokan nem orosz partiak hanem ukrán ellenesek.Azaz mindegy kivel háborúznak az ukránok,mindenképp a másik felet támogatja.
2022. márc. 10. 11:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
14%
Mondjuk ez tipikusan egy altarnativ valasztas. Vagy egyik vagy masik. Nincs tartozkodas, hogy hat en mind a kettotol egyenlo tavolsagban vagyok, mert azzal automatikusan az aggresszort tamogatod
2022. márc. 10. 12:55
 12/19 anonim ***** válasza:
53%

Szoval ha beallitok hozzad es azt mondom, hogy s.ggbe kurlak vagy szetlovom a fejedet, akkor te vagy a hibas, ha nem s.ggbe kurast valasztottad?

2022. márc. 10. 12:58
 13/19 anonim ***** válasza:
64%

"Ezen a fociemccsen nincsenek szurkolók, csak focisták."

Én szeretnék csak a lelátón maradni és nem bemenni a pályára. De ha te úgy érzed, hogy labdába rúghatsz, akkor mehetsz is Kijevbe. Örülni fog neked a többi puskával hadonászó kiskorú.

2022. márc. 10. 12:58
 14/19 anonim ***** válasza:
23%

"Az Ukránok nem akarnak megállapodni"

Továbbra sem értem, miért kellene bármelyik országnak önként és dalolva lemondania önmagáról. Értem a logikát, nyilván jobb a béke mint a háború, de nyilvánítsuk akkor a márciusi ifjakat és az 56-os felkelőket is háborús bűnössé, hiszen úgy lenne ésszerű, ők is provokáltak egy náluk nagyobb hatalmat, ezzel az egész országot veszélybe sodorva.

2022. márc. 10. 13:01
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

#14 Ebben igazat is adok neked és tényleg nem kell egy országnak sem feladnia önmagát.

de más országoknál is ugyanezt kellene szem előtt tartanod!

Ahogy az ukránoknak nem kell feladniuk a saját országukat, úgy nekünk vagy más országoknak sem kell ezt tennie és nem kell mások miatt beszállnia egy háborúba.

Nekünk éppen úgy jogunk van ahhoz hogy NE akarjunk háborút a saját országunkban, ne akarjunk háborúba kezdeni a saját katonáinkkal - márpedig ha támogatnánk egy háborúban álló felet akkor ez történne.

Ahhoz nekünk is jogunk van, hogy ne adjuk fel az országunkat és azt tartsuk szem előtt ami nekünk, ennek az országnak és lakóinak a legfontosabb.

Az pedig nem a háború az ukránok mellett. Ellenükben sem.

2022. márc. 10. 13:10
 16/19 anonim ***** válasza:
80%

NEM

Ha mindenki beáll valamelyik oldalra, az a világháború. Akarod?

2022. márc. 10. 13:28
 17/19 Isti22 ***** válasza:
39%

ma 12:58

De nincsen lelátó. Mindenki részt vesz a focimeccsen, ha tetszik, ha nem. Legfeljebb félreállsz és nézed, ahogy a csapatod kikap.

2022. márc. 10. 13:40
 18/19 anonim ***** válasza:
45%
Már bocs, egy f@szt csapatom nekem Ukrajna az idióta ripaccsal az élén.
2022. márc. 10. 20:52
 19/19 anonim ***** válasza:
nem csípem sem az ukránokat sem az oroszokat, felőlem ölhetik egymást amíg akarják, minnél kevesebb marad annál jobb.
2022. márc. 20. 00:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!