Nem furcsa, hogy a profitorientált cégek újabban beavatkoznak a világpolitikába?
20: Van a sima klasszikus, ami szerintem rosszabb, mint a kalinka, meg van az elit, ami viszont az egyik legtisztább vodka a piacon.
Utóbbit tervezek is venni ma, így segítve az orosz gazdaságot.
>Utóbbit tervezek is venni ma, így segítve az orosz gazdaságot.
Az nagy segítség lesz a putlerájnak.
Most minden kopejkát a fogukhoz kell verniük vagy 10 hosszú éven át.
#20: "Stolichnaya mint minőségi vodka???? OMG."
Mi a bajod vele? Neked nem ízlik, vagy van valami "hivatalos" vélemény is, ami nem sorolja a minőségi italok közzé?
24: Én kipróbáltam a stoli elitet is meg a sima stolit is (meg még 30 másik vodkát). A legjobb a Grey goose volt, így azt számíthatjuk 10/10 -nek. Ez alapján a stoli elit 9/10, a sima stoli meg 5/10.
A kalinka 6/10, a zubrovka 7/10, a russian standard meg 8/10 szerintem. A legrosszabb vodka egyébként egy izlandi manufaktúrából származott. Második helyen a royal (3/10).
A russian standard egyébként azért érdekes, mert a sima, a gold változat között semmi különbséget nem lehet érezni úgy se, hogy egymás után próbálod. A luxusváltozatot külön próbáltam ki, de az is hasonló szinten lehet.
Tehát ugyanazt öntik ki 3 különböző üvegbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!