Zelenszkij: Az oroszok nem fognak megállni Ukrajnánál..mit gondoltok, igaza lehet?
Szerintem ebben most igaza van a demens tatának.
Az én nagyapám is demens aztán mégis megmondta még januárban, hogy az oroszok és az ukránok egymásnak fognak menni.
Bátor dolog kijelenteni, hogy Putyin elszámolta magát és hamarosan visszavonul. Az is benne van, hogy tudatosan téveszti meg gyenge támadásokkal a népet.
Van az az orosz hadsereg olyan erős hogy ha teljes erőkkel támadnának egy hét alatt bevennék Ukrajnát.
Ukrajna után lehet hogy nem állnak meg, de jelen állás szerint még Ukrajna sem kell nekik :D
Még mindig annyi a követelésük, hogy Ukrajna ismerje el a szakadár területeket függetlennek, a Krímet orosznak, Ukrajna pedig legyen semleges és demilitarizált. Semmi más nem kell Putyinnak Ukrajnából, Zelenszkij csak ijesztgetni akar mindenkit hogy rohanjanak neki segíteni.
#2 Mondjuk ahhoz nem kell túl sok ész, hogy valaki beláthassa, hogy egyszer egymásnak fognak menni.Már 2014-ben is bajom voltak köztük.
A mostani támadás nem azért van, mert tovább akar menni.Ukrajnával van a problémája, csak a humorista még mindig azt hiszi, ez a sorozat.
Oroszország barátilag viszonyul hozzánk
A politikai kultúrájuk is közel áll hozzánk
Hogyha az előszobába beengedem őket
Biztos vagyok benne, hogy majd nem akarnak többet
Nem fog tovább menni.
Katonailag:
Egy bizonytalan hátországgal, mint Ukrajna, az utánpótlás nem lenne biztosított.
Emellett rengeteg erőforrást köt majd le Ukrajna ellenőrzése (ha egyáltalán ott maradnak, miután lerombolták).
Politikailag:
A posztszovjet balti államok lehetnek veszélyben a földrajzi elhelyezkedésük miatt is. Putyinnak a cári Szovjetúnió létrehozása a célja (álma), elsősorban az orosz-fehérorosz-ukrán ujraegyesítés, majd a többi államok annektálása vagy irányítása. Pl Kazahsztán ismét teljes orosz befolyás alatt van ismét
Magyarország teljesen jelentkéktelen ebben a játszmában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!