Elég sok a Putyinhívő moszkovita ezen az oldalon (több mint 50%). Érvényes ez az arány magyar társadalomra is?
Figyelt kérdés
Vagy nincs ennyi amúgy, csak van itt egy kemény mag, aki tolja itt a szovjet propagandát, esetleg fiztést iskap érte?2022. márc. 9. 23:24
1/6 anonim válasza:
Szovjet propaganda??? XD Te hol maradtál le agyban, melyik évnél?
2/6 anonim válasza:
Az emberek többsége nem akarja támogatni sem az ukránokat sem az oroszokat, ki szeretnének maradni mert egyértelműen nem érdekünk egyik mellett sem állni.
Viszont igen több az oroszbarát mint az ukrán, főleg az ukránok bánásmódja a magyarokkal kárpátalján(nagyon elvoltak nyomva) és az elnökük fenyegető követelőzése ami bicskanyitogató.
3/6 anonim válasza:
Ha nem lenne a nyugati, libbant demagógia a fejedben,szerintem le sem #arnád az ukránokat.🤷
4/6 anonim válasza:
Igen, különösen falun, az alacsonyan képzettek között sok a fideszes. Nem esik le nekik, hogy a fidesz ténylegesen egy bolsevik, ruszkibarát komcsi párt.
6/6 anonim válasza:
Én nem vagyok Putyinhívő, de az ukránok rászolgáltak arra, amit kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!