Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kiköttetted te is már a gázt...

Kiköttetted te is már a gázt és nem jársz autóval, busszal nehogy a ruszki agressziót támogasd vele?

Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 18:28
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Nimbusz 2000-el járok.
2022. márc. 9. 18:30
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Hogyne, és ezentúl csak Kentucky Whiskyt veszek Vodka helyett.
2022. márc. 9. 18:31
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Mért ne támogassam? Attól hogy te nem én mindenben az oroszokat támogatom.
2022. márc. 9. 18:32
 4/10 anonim ***** válasza:
96%

Most vettem egy régi s600 mercit,w12 motor.

Hörög mint a vaddisznó a bozótban, mikor szaglászik a vizslakutya.

Konvektoros fűtésem van a házamban, jó öreg borsod megyei ház, alaposan meg kell tekerni, hogy fűtsön.

2022. márc. 9. 18:32
 5/10 A kérdező kommentje:

Csak azért kérdeztem mert sokan hazaárulóznak és támadják az Orbánt hogy ruszki bérenc mert onnan vesz gázt, olajat és ezzel a ruszki agressziót támogatja.

És gondolom ezek az emberek azóta teljesen ignorálják a gázfűtést és nem járnak semmilyen járművel

2022. márc. 9. 18:36
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
#4 Dízelt kellett volna, a régi adagolós Merci elmegy még a szűrt étolajjal is.
2022. márc. 9. 18:36
 7/10 anonim ***** válasza:
94%
A mainstream médiát köttetem ki az agyamból még a kovidkodásuk első időszakában így mostanra nem okoz gondot ennek a propagandának sem az átlátása. :D
2022. márc. 9. 19:32
 8/10 anonim ***** válasza:
71%

Imádom az orosz vodkát és az orosz kaviárt. A szopondár ukránsimogató libbancsok hisztije miatt nem fogok beállni a "ne támogasd az agresszor oroszokat, ne vegyél orosz termékeket" - nevű birkasorba.

A németek kirobbantottak két világháborút. Ennyi erővel akkor fúj Merci, fúj BMW, fúj német sörök....stb.

Az amcsik is háborúznak folyton mindenhol, ennyi erővel akkor senki se vegyen Coca Cola-t, ne zabáljon mekis kaját, ne használjon senki se Windows-t és Mac-et.

Ha ennyire be lehet durcizni az oroszokra, akkor bőven be lehetne rengeteg más országra is. Ezek a gazdasági szankciók, is már idiotizmusba mennek át. Kivonul Oroszországból, az Apple és még sok más cég is. Ezek a cégek tulajdonképpen pofán köpik a saját fogyasztóikat is (akikből profitáltak nem keveset). Mert vannak ugyanúgy Oroszországban is márkahű emberek.

Ha én egy nagy multi fejese lennék és lenne több gyáram Oroszországban, én nem vonulnék ki. Az, hogy háborúban áll az ország, és hülye az ország vezetője, attól még nem fogok kib*szni azokkal a kisemberekkel akik éveken keresztül vették a termékeimet. Persze ez csak az én meglátásom.

2022. márc. 9. 20:03
 9/10 anonim ***** válasza:
37%

Neki futásból vagy ilyen bolond?

2022. márc. 9. 20:18
 10/10 anonim ***** válasza:

Nálunk nemrég lett üzembe helyezve a napelemes rendszer. Plusz ha cseréljük az autót néhány év múlva, akkor elektromosat veszünk.

Ennyi. Mi egyre kevésbé függünk az orosz gáztól és olajtól.

2022. márc. 9. 20:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!