Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Most Oroszországban rossz...

Most Oroszországban rossz lehet élni?

Figyelt kérdés

Szinte mindenki kivonul, lassan mobil sem lesz, legnagyobb cégek is kivonulnak, IKEA sincs már, most hallom hogy Cola és Meki sem lesz már, lassan semmi nyugati dolog nem lesz nekik.

És az ebből létrejövő gazdagsági válságról ne is beszéljünk..

2022. márc. 9. 11:41
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Ismerni kellene az orosz nép lélektanát,ők már rengeteget szenvedtek,ennél sokkal durvább dolgokat is kibírtak ás talpra álltak utána.Egy szívós nép,ezt is túléli,jönnek majd a nyugati cégek helyett a kínaiak.
2022. márc. 9. 11:48
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Attól függ, hogy mit nevezünk rossznak?! Már ott tartunk, hogy a rossz fogalma is politikai oldaltól függ!
2022. márc. 9. 11:49
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Kérdés, mi lesz helyette. Én eddig is kínai mobilt vetem Iphone helyett, IKEÁ-ból soha nem vettem semmit, McDonalds nélkül is kibírnám. Én annyira pl nem sírnék. Ezektől nem lesz gazdasági válság, majd a piac betöltődik helyettesítő termékekkel. Ezek a nyugati cégek esnek el viszont az oroszországi profitjuktól.
2022. márc. 9. 11:55
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Az összes orosz ismerősöm eléggé kétségbe van esve, de nyilván fontosabbak a személyes élményeknél az ilyen néplélektani fejtegetési olyan embereknek, akik tévében láttak csak oroszokat.
2022. márc. 9. 12:13
 5/10 anonim ***** válasza:
28%
Putyin élvezi a lakosság nagy részének támogatását.Különösen vidéken van egy erős bázisa.Emellett pedig a Szovjetunió propagandája és a putyini változat is erősen megteszi a hatását.Hasonlóan Magyarországhoz alig van független médium az országban.Pontról-pontra elmondható ez a saját országunkról.Hiszen Orbán mindent Putyintól lesett el és szolgai módon másolta,másolja és alkalmazza is azt.Az ukrajnai háború az eredménye annak,hogy valakinek ekkora túlhatalmat adnak a kezébe. Tessék csak találgatni,hogy itthon mi lesz a "nagy végső húzása" a bölcs vezetőnknek.
2022. márc. 9. 12:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy biztos, nem hisztiznek rajta sokat...a sógornőm orosz, ismerem a mentálisát...
2022. márc. 9. 12:23
 7/10 felkelhetetle ***** válasza:
96%
Kérdező ezek a multik csak IDEIGLENESEN függesztették fel a tevékenységüket, nyilván nem fognak lemondani egy ekkora piacról örökre. Most csak engedtek a nyomásnak, ha nem csuktak volna be Oroszországban sokkal több káruk keletkezett volna a népszerűség csökkenés miatt. Majd kinyitnak megint, ha elfelejtik az emberek.
2022. márc. 9. 12:25
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan országrészek, ahol eddig is katasztrófa volt (szétszennyezett ipari körzetek)
2022. márc. 9. 12:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem voltam Oroszországban, de van egy élsportoló ismerősöm, aki a fél életét kint élte -már Magyarországon él-, elég dúrva storykat mesélt. Moszkva, meg egy csomó nagyváros tök ok, nyugati mintázatu, mindent megkapsz, aztán kimész a városból 20kmre és Borsod elbújhat, olyan szegénység és putri van.
2022. márc. 9. 12:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Elég rossz lehet.
2022. márc. 9. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!