Miert kuldenek az oroszok egy rakas "gyereket" haboruzni ?

Sok videó kering fent az interneten, hogy az orosz katonák nagy része azt sem tudja mi történik.
Nekem az a gondolatmenetem, hogy Putyin tudja, hogy ez a háború mennyire erkölcstelen és megpróbálja a fiatal, családtalan fiatalokat küldeni, akik még naívak, nincs vesztenivalójuk és nem nagyon tudják az élet súlyát, ezáltal is egyszerűbben befolyásolhatóak, hogy amit tesznek az szükséges.
Egy tapasztaltabb, családos katonának ezt nehezebben adod be, és már csak az hiányzik az oroszoknak, hogy a saját katonái is ellenük forduljanak.
De persze az is lehet, hogy csak simán tartalékolja a tapasztaltabb egységeket, de ennek nem látnám sok értelmét.

Ha egy katona hadifogságba esik, még azt is előadja, hogy sajtból van a hold.
Olyan videók is keringtek a neten, ahol irakiak fogságába esett brit és amerikai katonák "azt sem tudták miért vannak ott", valamint " nagyon megbánták, hogy bàntották a békés irakiakat".
Ez egy tipikus trükk arra, mikor egy katona hadifogságba esik.
Másrészt ha én a hátadhoz fegyvert szorítok, te is azt mondasz egy videóban, amit én akarok.Ez ennyire hiteles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!