Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek igaza lehet...

Szerintetek igaza lehet Zelenskiynek?

Figyelt kérdés

[link]

Tényleg ennyire eldurvulna a helyzet?

2022. márc. 8. 18:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az összes háború durva, ezért nem kellene háborúzni.
2022. márc. 8. 18:09
 2/10 A kérdező kommentje:
*Zelenszkij
2022. márc. 8. 18:12
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Alapesetben azt mondanám, hogy hülyeség de én azt sem gondoltam, hogy az orosz-ukrán háború kitör.

Azóta, hogy ez megtörtént én semmit nem zárok ki, csak reménykedem a legjobbakban.

2022. márc. 8. 18:14
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Dolgozik rajta a kis drogos (ill. a gazdái) de reményeim szerint maradt annyi normalitás a világban, hogy hagyják az orosznak a rendteremtést.
2022. márc. 8. 18:21
 5/10 anonim ***** válasza:
13%

#4-nek:

De nem akadályozzák meg az önkéntes támogatásokat, és így adtak a xarnak egy pofont. Ebben a felállásban Putyinnak esélye sincs a gyors győzelemre. Csak az amerikaiaktól több mint 20.000 veterán iraki indult meg. És fegyvereket és lőszert is folyamatosan kapnak.

Ha ez így menne tovább az kivéreztetné Oroszország haderejét. Putyin pedig előbb-utóbb idegrohamot fog kapni, és odabax egy atomot.

Nem meri?

2022. márc. 8. 18:28
 6/10 anonim ***** válasza:
5%
Oroszok a globális bankrendszert fogják bedönteni cyber vírussal. Már pár éve készülnek erre -Cyber Polygon Digital Pandemic-
2022. márc. 8. 18:39
 7/10 anonim ***** válasza:
49%
2022. márc. 8. 18:42
 8/10 anonim ***** válasza:
82%
2022. márc. 8. 18:45
 9/10 anonim ***** válasza:
80%

5# az orosz haderőben milliószor képzettebb katonák vannak mint az amcsik közt itt nem csak a soecnazra gondolok a légvédelmük bármilyen támadást kiiktat még a határon egy amcsi se tudna az ország közelébe menni anélkül hogy az oroszok ne tudnának már róla hetekkel előtte.

A szankciókra is felkészültek azthiszi az EU hogy ezzel elér bármit is nem tud egyszerűen Oroszországot csak magy nehézségek árán lehetne katonailag legyengíteni vagy csődbe vinni.

Katonailag semmi kép tudod milyen egy orosz kiképzés? Kib@sznak szibériába a halál f@szára és gyere vissza. Specnaznak még durvább először is felkeltenek hajnali 5kor körbefuttatnak a minusz 20 fokba úgy ahogy vagy aztän felöltözöl el vezetnek egy romos épülethez rátokzárják az ajtót rátok eresztenek kutyákat akiket direkt arra tanítottak be hogy megtámadjon ha meg tudjátok magatok védeni túlélitek mehettek az alapkiképzésre.

Na ehhez képest az amcsik lóf@szok egy ilyen katona nem fog megriadni mert IrAkBa SzOlGáLtAm

Nem az oroszokat fényezem csak itt be kell látnunk hogy oroszország fel van készülve nem csak egy elhamarkodott döntés volt ez a háború ezt már valszeg évekkel ezelőtt 2014-ben eltervezték és még a covid által okozott gazdasägi válsäg is őmet segítette most hogy elkezdett visszajönni a viläg.

2022. márc. 8. 19:21
 10/10 anonim ***** válasza:
96%
Azt az embert az amcsik tolták oda. Nem értem - ha hagyta, hogy az amcsi barátjai megkavarják a fekáliát, amit az orosz vezetés nem nézett jó szemmel, megunva fekália kavarást, odaver nekik - mit hisztizik.
2022. márc. 8. 21:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!