Ha Észak-Koreába annyira nem szabad kamerázni akkor ennek a feltöltőnek hogyan van annyi videoja erről az országról?
De szabad, de csak ahol és amikor megengedik és akkor is csak azt, amit.
Mondjuk ez máshol is igaz, nem lehet csak úgy random felvenni akármit, pláne akárkit.
4.
Az igaz, de gatyád leperelik, ha olyat vettél fel, amit nem szabadott volna. Kivéve, ha otthon elrejted sutyiba és sosem szólsz senkinek. Amint mutogatod, lehet kopogtad jobb esetben az ügyvéd egy "akkor találkozunk a bíróságon..." mondattal, rossz esetben valami hivatalos szerv képviselője, hogy "állítsd csak le magad, amíg szépen kérjük!"
Helyek ahol Magyarországon nem fogsz videózni:
Mol RT területe
Paksi atomerőmű területe
Parlament bizonyos részei
Romatelepek többsége, mert attól bekattannak a helyi erők
Katonai, rendvédelmi szervek belső területe
Börtönök
ma 19:20
Én nem látok kisérőt sehol..
8 Kérdező én követem ezt a videóst, ő nem turistaként volt kint, kint élt, a felesége az észak-koreai indonéziai konzulátuson dolgozott. Mellesleg, ha megnézed az égvilágon semmi negatívat nem mond Észak-Koreáról.
Mellesleg Észak-Korea a kamera szempontjából már engedett a nadrágszíjon, meg úgy általában sem olyan szigorú már (persze a régebbi önmagához hasonlítva) Természetesen még mindig egy kegyetlen világról beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!