Ténlyeg ennyi Putyin "mesterterve" hogy szétlöveti Ukrajnát és visszaülteti a bukott Janukovicsot Ukrajna élére?
Figyelt kérdés
Én ennél azért tobbet néztem ki belőle, ennél okosabbnak, nagyobb stratégának gondoltam.
Legalább valami vállalhatóbb figurát keresett volna
2022. márc. 8. 15:22
1/7 anonim válasza:
Mit vártál Putyintól? Lerohanja egész Európát és annektál mindenkit?
2/7 anonim válasza:
De lehet hogy lesz helyette más. MZP egy órán belül visszalép és lehet elmegy ukrajnába
3/7 anonim válasza:
Miért kéne bármiféle mesterterv ide? Szimplán egy bábkormányt szeretne Ukrajna élére.
4/7 A kérdező kommentje:
De most komolyan, nem talált volna egy vállalhatóbb, nem bukott figurát akiről legalább el lehetne hitetni valami pozitívat?
2022. márc. 8. 15:46
5/7 anonim válasza:
Miért?
Janukovics elítélt rabló és nemi erőszaktevő. Pont putyinista kollaboráns bábnak való.
Meg lássuk be, már 7 éve élősködik az oroszokon. Ekkora szolgálatokat azért nem tett. Már ők is szabadulnának tőle.
6/7 anonim válasza:
Miért, a jelenlegi farkával doboló humorista jobb?
https://www.youtube.com/watch?v=2-UiadUOrfk&t=21s
Meg egy gyarmat élére kerül, nem a nagyhatalom élére, mint khm... Sleepy Joe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!