Az Ukránok megtámadhatják Magyarorszgáot, mert nem szállíttatunk fegyvert nekik, miután Oroszországgal végeztek?
A hvg elemzői szerint az ukránok legyőzik az oroszokat, mert nagyon elszántak és a NATO folyamatosan küldi nekik a modern fegyvereket. Mi viszont nem engedtük hogy szállítsanak innen nekik. Most ha végeztek az oroszokkal megtámadhatnak minket? Nagyon félek 😥
Ukránok korábban fenyegettek, hogy Balatonig jönnek. Baj lehet?
Egyébként a főni tegnap már visszatáncolt, bár elég bénán.
Technikailag lehet rajtunk keresztül fegyvert is szállítani, csak Kassának vagy Szatmárnémeti felé kell kerülni.
Inkább kiüresíti a tiltást, de csak azért se törli el. Nehogy már másnak legyen igaza.
Amúgy ukránok sose jutna eszükbe,gondolj bele:
-Mivel mai világban vanügye az ensz,na és ha pl:Ukránok megtámadnak,akkor minden szanciót megvonak gazdagságilag
-Mivel 1999 óta nato-val vagyunk tökös gyerekek,és szerintem 2-4 millió katona könnyen legyőz 500-1 millió katonát,és olyan fejlesztése van az nato fegyvereken hogy ukránok max fekete piacon tudják beszerezni.
-Meg ukránok se olyan hülyék hogy 31 államval szemben szálljon,főleg amiben benne van AMERIKA.
Meg úgyis hülye ötlet,mert mivel oroszoknak annyi bombája van,hogy simán legyőzné ukrajnát.
Milyen oroszbarát troll kérdés ez hallod? Naívnak és tudatlannak állítod be magad közben lesüt a kérdés mögötti manipulatív szándék... Mennyit lehet keresni oroszbarát ukrán ellenes kérdések kiírásával?
Köszi nem vettem be sok előző kommentelővel ellentétben. HVG-re hivatkozol de ott ezt nem írják ami a kérdés csak egy forgatókönyvet vázolnak. Az ukrán támadást Mo. ellen te vizionálod?
Közben az oroszok támadgatnak meg gyengébb országokat a térségben, nem atomhatalmakat akiket le tudnak igázni. Ukrajna még nem támadott meg történetében senkit.
ez a legnagyobb tökönszúrás lenne a történelemben
nagyon eleven a fantáziád :D
Poén szinten én is említettem, hogy a végén az ukránok fognak nekünkjönni😁
Ilyen nem fog előfordulni, kb a határig jutnának és annyi lenne nekik.
Van elég bajuk szerencsétleneknek, nem keresik a még nagyobbat
Nem, mert Zelenszkij imádja a magyarokat.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!