Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Aki ennyire imádja itt Putyint...

Aki ennyire imádja itt Putyint az miért nem költözik Oroszországba és imádja ott?

Figyelt kérdés
2022. márc. 8. 09:03
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
69%
Az ilyenek mind életképtelenek. Nincsenek tisztában a globális helyzetekkel, Magyarországot még sosem hagyták el. Valószínűleg 2 nap után sírva szaladnának valamelyik civilizált nyugati országba, mert nekik "jogaik vannak".
2022. márc. 8. 09:04
 2/33 anonim ***** válasza:
4%
Mert könnyebben tudom innen bomlasztani a szennyes nyugatot mint onnan. Háború esetén is így tudok jobb szolgálatot tenni.
2022. márc. 8. 09:05
 3/33 anonim ***** válasza:
86%
Mennyi az az "ennyire"?
2022. márc. 8. 09:05
 4/33 anonim ***** válasza:
72%
Mert tájékozatlanok. Régebben én is azt hittem, hogy Putyin jó arc, mert olyan megnyerő stílusa van, de mikor elkezdtem oroszul tanulni, oroszokkal beszélgetni és beleástam magam a témába, kiderült, hogy egy elnyomó, hazug diktátor, semmi több.
2022. márc. 8. 09:06
 5/33 anonim ***** válasza:
84%

2-es!

Az a szennyes nyugat az élet minden területén ránk ver. Mi az oka annak, hogy ennyire nyugatellenes vagy? Mit ártott neked pl. az USA? Tudatalatti féltékenység, hogy keleti régióban születtél? Valószínűleg ez az oka. :)

2022. márc. 8. 09:07
 6/33 A kérdező kommentje:
Igen a kettesnek gondolom nincs semmije nyugatról, se ruha se műszaki cikk...
2022. márc. 8. 09:09
 7/33 anonim ***** válasza:
9%

Usa az egy undorító elnyomó ország.

Rengeteg országot tett tönkre bombázott le, és sok ember ezt a szennyet védi?

meg is érdemlik hogy a nyugat összeomoljon, és keleti érdekszférába tartozzon ez az ország.

2022. márc. 8. 09:09
 8/33 anonim ***** válasza:
82%
8, nem a nyugat látszik összeomlani, hanem a ruszkik, kb. az ötvenes évekbe vannak visszarúgva most :D
2022. márc. 8. 09:10
 9/33 anonim ***** válasza:
9%

Ácsi ácsi jenőke!

Ruszkik már megállapodtak kínával,indiával és braziliával, hogyminden terméküket, terményüket, nyersanyagukat átveszik és jüan alapú kereskedelemhez csatlakoztak.

Tudod te ez mit jelent, a nyugat számára?

Télen fázni fog a púzód kisgyerök.

2022. márc. 8. 09:12
 10/33 anonim ***** válasza:
30%

#7 "Igen a kettesnek gondolom nincs semmije nyugatról, se ruha se műszaki cikk..."

Nyugatról?

Ruha meg műszaki cikk? Nézz már körül te az otthonodban és mondd már meg mi is az amit nyugaton gyártottak le? Meg fogsz lepődni szerintem, mert a legtöbb tárgyadat nem nyugaton készítették, hanem nagyon is keleten. Kínában, Indiában, Japánban és a körülöttük levő ázsiai országokban.

2022. márc. 8. 09:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!