Putyin vajon be fogja érni Ukrajnával, vagy másokat is megtámad majd?
Van egy harmadik lehetőség is:
- Valaki végre kilövi az a b'rmot.
#10 vagyok:
Megkérdezném az engem lepontozókat, hogy "miért"?
Putyin egy pillanat alatt a '90-es évek elejére repítette vissza Oroszországot. Nincs nyugati valuta hozzáférés, nincsenek nyugati termékek, nincs nyugati munkalehetőség, nincs nyugati utazási lehetőség.
Az internetet leszámítva poszt-szovjet állapot alakult ki.
#13-nak:
Itt valójában nem az a kérdés, hogy sikerülne -e? Ha akarná, simán lenyomná őket.
De Oroszország gazdaságának vége lesz. Visszatérhetnek a kommunista önfenntartó módszerekhez, mert a nyugattól semmit nem kapnak, max annyit, amennyit ott be tudnának hirtelen államosítani.
#13-nak:
És a gázra alapozni ostobaság. Mert hogy ha Putyin elzárja a gázt ...
XD
Mikor minden nyugati pénzforrást elzártak, a gazdaság lejtmenetben, akkor majd saját elhatározásból még a maradék kis pénzforrást is megszüntetné, igaz?
Ebből Putyin eltárs nem fog jól kijönni. Szerintem "ki fogják lőni".
#15-nek:
Végre egy életszerű elképzelés!
Még ez is meglehet!
Oke, a nyugati cegek "kijottek" Oroszorszagbol, a kinaiak viszont mennek be a helyukre. Kijott a Visa meg a Mastercard, de megy be helyette a kinai, ami ugyanazt tudja. Az autogyarak kijottek, de mi van ha azert, hogy az egybkent is chip hiannyal kuzdo piacukat szukitsek?
Egyebkent meg mekkora vesztesege lehet ezeknek a cegeknek, ha kivonulnak egy 140 millios piacrol? Hogyan potoljak a kieso veszteseget?
Aztan, mar irjak hogy mekkora elelmiszer (fokent gabona) - hiany kovetkezhet, ha az ukran es orosz gabonatermelestol elesik europa? Az olaszok nem fognak tudni tesztat gyartani, irjak, hogy jegyrendszer is johet a nyarra, ha addig nem sikerul megoldast talalni.
Europa lesz szarban, es megint csak Amerika meg Kina az, aki rohoghet a markaban.
#18-nak:
Feleslegesen elemezgeted a részleteket. Te valszeg a korodnál foga nem tudhatod, hogy mi történik összességében.
Elvi síkra terelődött a hozzáállás, ahol már nem a pénz az elsődleges.
Lehet hogy nem hiszed, de igaz, a történtek engem igazolnak.
Minden multi ELVI alapon vonult ki, és aki még nem tette meg, az a közvélemény nyomására fogja megtenni. Oroszország teljesen el lesz szigetelve a nyugattól. TELJESEN.
A nyugat meg fogja oldani a támadt nehézségeket. A Szovjetúnió fennállása alatt sem éhezett Nyugat-Európa, most sem fog. De a ruszkik visszamennek szépen a 80-as évekbe, ami a nyugatot illeti. Se valuta, sem munka, sem piac. Megdöglenek. (vagy Putyin)
Ne hidd, hogy Kína haveri alapon működtetné Oroszországot. Mert Kínán kívűl SENKI nem fog szóba állni velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!