A 20. 21. században az oroszok által indított háborúk mind elitélendő agresszor háborúk, az amerikaiak által indított háborúk meg mind nemes céllal indultak és békét jöttek teremteni, demokráciát hozni a népnek?
Te se becsüld le a hülyéket :) Egyesek számára ez teljesen elképzelhetetlen, a tények sem zavarják őket:
De akkor ne feltételezzük azt se hogy Putyin nem ugyanezt teszi :D
Vonjunk mérleget hol élnél szívesebben Észtországban vagy Fehéroroszországban? Az első a ti narratívátok szerint amerikai bábállam, a másik ugyanezen logika mentén orosz bábállam.
"Vonjunk mérleget hol élnél szívesebben Észtországban vagy Fehéroroszországban? Az első a ti narratívátok szerint amerikai bábállam, a másik ugyanezen logika mentén orosz bábállam."
De itt most nem ez a kérdés. Az állítás az volt hogy az USA nem száll meg senkit és ezek az országuk mind maguk kérték a felvételüket a NATO-ba. Egyrészt nem igaz hogy az USA nem száll meg senkit, lásd Közel-Kelet, másrészt akiket nem száll meg, ott saját embereit, pártjait pénzeli hogy hatalomra kerülve saját bábállama legyen. Észtországban mondjuk több morzsa jut neked és a demokrácia látszata. Ettől már jobb szerinted? :)))
Azt írtam az USA nem szállt meg senkit EURÓPÁBAN. Értem én, hogy amennyit ér az a rubel amit kapsz azért nem éri meg olvasni is, de azért annyi büszkeséged lehetne, hogy nem csinálsz ekkora bohócot magadból. Másrészt ahogy írtam, nálunk pl. népszavazás döntött a csatlakozásról, ahogy sok más országban is. Mondjuk Grúziában is népszavaztak róla, mielőtt lerohanták az oroszok. Erre sem sikerült reagálni. Orbánt megpróbálni amerikai bábnak beállítani is elég emberes baromság, miután az elmúlt 10 évet Putyin hímtagjának fényesítésével töltötte.
Húzzatok bele elvtársak, ez eddig így nagyon gyenge. A főnök nem lesz boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!