Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit akarnak az oroszok,miből...

Mit akarnak az oroszok,miből gondolják hogy van esélyük?

Figyelt kérdés
Papíron mindenből több van nekik de bac..hatják ha beszari anyuci pici fiait küldték az ócska szarjaikkal amik pár kilométerenként lerobbannak.(kijev felé tartó konvoj)
2022. márc. 6. 23:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
38%

Nem csak a katonákkal van a gond hanem a tisztekkel meg a nem várt ellenállással.

Az a baj hogy 10 000 halott katona meg sok milliárd dollárnyi veszteség (ez nem a gazdasági, csak csipán a katonai akció ára) után hazaballagni, hogy "jó ez nem ment" nem lehet. Putyin belebukna, valószínűleg meg is ölnék érte. Szégyent hozott a hadseregre, nyomort az emberekre és vevszteséget az oligarháira. Valamit kell csinálni, hát tovább erőlködik.

2022. márc. 6. 23:27
 2/24 anonim ***** válasza:
64%

:D

Jajjj!

Amit elkezdett, azt be is fogja fejezni. Ha nem lenne eselye, akkor a NATO es tarsai mar reg szetszedtek volna. Oroszorszagnak pedig, a szanciokon kivul- senki nem bir semmit! Ugy is ott van meg nekik Kina.

Hajra Putyin!

2022. márc. 6. 23:36
 3/24 anonim ***** válasza:
23%

"Ha nem lenne eselye, akkor a NATO es tarsai mar reg szetszedtek volna."

Inkább csak nézik és röhögnek rajta nem?

2022. márc. 6. 23:38
 4/24 anonim ***** válasza:
92%
hallottam én is híreket hogy lerobban, kifogy a benzin, ukránoktól kérnek ételt, nincs utánpótlás stb, de valahogy nekem hihetetlen hogy ennyire szervezetlenek lennének. elég fejlett hatalom ahhoz hogy ilyen ne megtörténjen. nem állítom hogy ez mind kamuhír, de olyan szaga van.
2022. márc. 7. 00:15
 5/24 anonim ***** válasza:
91%
Én olyant is hallottam, hogy az ukrán katonáktól kérnek tüzet a cigihez is!
2022. márc. 7. 00:26
 6/24 anonim ***** válasza:

Szerintem Putyin nem akar "Drezdát" csinálni az ukrán városokból. Körbezárja őket, megszünteti az ellátást, közműveket -éjszaka -10-15 fok van néhol. Ezért foglal el erőműveket, ill. biztosít elvileg evakuációs folyosókat.

Valahol azt olvastam, hogy március II. felére vége lesz.

2022. márc. 7. 00:53
 7/24 anonim ***** válasza:
59%

Az oroszok és az ukránok is dezinformálnak minden erejükkel, nem kell felülni minden baromságnak. Pl. a tűzszünet be nem tartásával is egymást hibáztatták a felek, az ukránok szerint az oroszok kezdtek el lőni, az oroszok szerint az ukránok akarták kihasználni az időt a saját állásaik megerősítésére, ami nyilván nem volt része a megállapodásnak. Hogy melyik félnek volt igaza, majd csak a háború után tudjuk meg, addig mindkét verziót lehetségesnek kell tartani.

Az is érdekes, hogy az ukránok 18 éves "gyerekekről" csináltak videókat, akik állítólag azt sem tudták hova kell menniük, majd a hadifoglyok még sajtótájékoztatót is vállaltak, amiben hivatásos katonaként a háború befejezését kérték. Milyen életszerű, igaz? Meglepő módon a helyi felvételeken viszont állig felfegyverzett, komoly, felnőtt katonák láthatók.

Arról nem is beszélve, hogy az oroszok lehet, hogy lassabban, de folyamatosan haladnak előre, még csak megállítani sem sikerült az offenzívát. Hiába beszélnek az ukránok teljes konvojok elpusztításáról meg oroszok ezreinek megöléséről, ez valahogy nem látszik az orosz hadseregen. Már több atomerőművet és várost elfoglaltak, közben Zelenszkij már mindenkitől segítségért könyörög, meg olyanokat mond, hogy lehet, most látják utoljára élve. Ebből nem úgy tűnik, hogy annyira jól állnának az ukránok.

2022. márc. 7. 01:13
 8/24 anonim ***** válasza:
23%

"Ezért foglal el erőműveket, ill. biztosít elvileg evakuációs folyosókat."

Gyakirlatilag meg rálövet a civilekre akik igénybe akarják venni. Háborús bűnös, nem több ennél, csak sajnos atomja van, így felelőségre vonhatatlan.

Remélem a saját népe megunja a szankciókat és megpuccsolja.

2022. márc. 7. 06:44
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

az a baj hogy a híradó nem azt csinálja ami a nevében van, hanem inkább azon van hogy az egyik félt pártolja, míg a másikat lejáratja.

meg az emberek nagy része is buta hogy mindenféle kamu hírt megesz.

7: egyetértek veled, az ilyen nem tudják hova kell menni, ma amikor gps van meg gondolom távkapcsolat van a hadsereg és az orosz bázis vagy akármi között is. sztem centiméter pontosan ki tudnak lőni egy rakétát, és ezt akarják mondani hogy nem tudják hol vannak stb, persze. hogy 12 ezer orosz katona elesett már? a gyorstalpalót elvégzett civilektől? a képzett katona? az biztos hogy ha valaki elszánt akkor megtud valamit csinálni de ezt se akarom elhinni.

8: úgy tudom a civil lakosokat ellátták fegyverrel. az orosz katona pedig nem azért megy hogy lelövesse magát, hanem visszalő, akkor is ha az egy 18 éves gyerek, (mert mondjuk ki h aki 18 az még gyerek)

vagy legyen az egy nő aki önként maradt védeni.

(4-es voltam)

2022. márc. 7. 11:26
 10/24 anonim ***** válasza:
0%

Hogy lő vissta mikor

1. A menekülők nem lőttek rá?

2. Ő a támadó fél?

Ha neked ugrom, bunyózunk, majd belemegyek hogy elmehetsz, majd felemelt ököllel futni kezdek feléd, én visszaütöttem?

2022. márc. 7. 11:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!