Zelenszkijt a Fidesz és Putyin hívők szerint a CIA tette az elnöki székbe. Namost akkor még bőven Trump volt az amcsi elnök, aki nyilván Orbán és Putyin haverja. Akkor most hogy van ez?
Figyelt kérdés
2022. márc. 6. 22:17
1/4 anonim válasza:
Mindenkit én tettem a megfelelő helyre, hogy jó legyen a show-műsor.
2/4 anonim válasza:
CIA az egy önálló szervezet. De egyébként ha megkeresed, egy ukrán tábornok beszél a CIA kapcsolatról egy 2014-es videóban. By the way, nem vagyok se putyin se fidesz hívő.
3/4 A kérdező kommentje:
Milyen önálló a CIA? Zsidó vagy valami földönkívüli?
De ez is érdekes: Zelenskij zsidó.
Putyin haverja, egyik legnagyobb oligarchája, Abramovics szintén zsidó (Chelsea tulaj)
Putyin szerint Zelenskij náci. Zsidó náci?? Olyan is van?
2022. márc. 6. 22:32
4/4 anonim válasza:
3: A palesztinok szerint egész Izrael náci. Amúgy a "naci" az oroszban nacionalistát is jelöl, kétértelmű szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!