A "nyugat" tudat alatt hergeli az álhírekkel az embereket az Oroszok ellen?
Pszichológiai tanulmányok szerint, ha a hírekbe negatív mozis karaktereket tesznek, olyan formán hogy egyből ne vegyék észre, az azt a tudatalatti üzenetet küldi az agynak, hogy rossz az illető filozófia negatív. Azonosítja a tudatalatti a betett mozis képpel a hírekben szereplő cselekményeket. Izrael STAR WARS birodalmi katonákat és lelőtt cirkálót tett az ukrajnai háborús videoba, azt a látszatot keltve, hogy ezek a rossz oroszok. Kihasználva a pszichológiai kutatásokat szándékosan rossz fénybe tüntették fel Oroszországot. Mi a véleményed?
https://www.youtube.com/watch?v=t3irx6AakHE
https://www.youtube.com/watch?v=Zxyj5OoNmYo
Tudod, elítélem a háborút, főleg mert civil életekbe kerül, de amit Ukrajnában korábban csináltak pl. a magyar kisebbséggel szemben, az sem semmi (molotov koktél magyar autókra, kézigránát a Magyar Kulturális Egyesületre, stb.). Meg ilyen apróságok: tüntetések Kárpátalján a magyar feliratok ellen, mert hogy "ki tudja miket írtak oda".
És mindez elenyésző ahhoz képest, amit a Kelet-Ukrajnában élő oroszok ellen hajtottak végre "félkatonai szélsőséges csoportok", s mindez ellen az ukrán vezetés nemhogy fellépett volna, hanem támogatta.
Szóval egyik 19, a másik egy hijján 20.
Mindkettőt utálom. Nehéz döntenem, hogy melyiket jobban.
A Kelet-Ukrajnában élő oroszok ellen semmit nem hajtottak végre, ez Putyin propagandája. Most viszont a KGB-ezredes lankadatlanul bombázza őket.
Azt hiszem, teljesen egyértelmű, hogy ki van itt a rossz oldalon.
"40 éve"? 82-ben? Semmit. Kuksoltak a laktanyáikban.
Kétszer láttam orosz katonát.
Egyszer egy hadgyakorlaton, ahol a bakák még egy sört sem ihattak, csak valami zöldes barnás löttyöt.
Másodszor: télen lecsúszott a kocsim az árokba. Jött egy zöld színű busz, lepattant róla vagy 5-10 kiskatona.
Megkérdezték, milyen irányba akarok menni, s visszatették az útra a kocsit.
23:42: semmit, tényleg. Csak éppen megszállva tartottak minket, és ránk kényszerítették a kommunista rendszert. 56 mond valamit?
Szégyelld magad.
- Helsinki, az már nyugat-e?
Hát momentán még nyugat, de már úgy is mondhatnánk, hogy komp jár át keletről.
(Csinibaba)
Már gondolkodtam ezen én is. AMERIKÁT MIÉRT NEM SZANKCIONÁLTA, amikor elindította a VIETNÁMI ()1960-as évek, AFGANISZTÁNBAN, IRAKBAN, SZIRIÁBAN és még mit tudom én hogy hol a világban a háborúkat?
Igazságtalan az orosz társadalommal szemben és gusztustalan.
Amerikának mindent szabad ugye? Európa meg Európa. Itt már lassan semmit sem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!