Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Akik éltetik, hogy az orosz...

Dzsonszi kérdése:

Akik éltetik, hogy az orosz sajtó elvan nyomva, hallottak arról, hogy az ukránok a lakóhelyek mellé, iskolák közé teszik a tüzérségüket, és az ott élő ukránok könyörögnek, hogy menjenek el onnan?

Figyelt kérdés
Vagy azokról hallanak, hogy a náci Azov katonák nem engedik az oroszok által létrehozott menekülési folyosókon kiengedni Mariupolból az ukrán lakosságot, illetve, hogy Donbasszban ténylegesen a lakosságot lövik éppen szét? Bár kétlem, hogy egyáltalán ismerik az ukrán hadsereg hivatalos részét képező, tényleges náci Azov batalliont.

2022. márc. 6. 12:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
20. Mi az ámerikába nem jut ékezetre, vagy a debilséggel arányosan kapod a dollárt?
2022. márc. 6. 14:06
 22/24 anonim ***** válasza:

21

Angol a billentyuzetem mert ritkan hasznalok magyar betuket, meg lusta vagyok atvaltani.

Na? Mekkore egy debil vagyok mi?

2022. márc. 6. 14:08
 23/24 A kérdező kommentje:

20

Ne menjek ki neked Dombasszba a wikipedia szerint is nyíltan náci (és lazán találsz róluk képeket, linkeket az interneten, hogy nácik) Azov katonákhoz, megkérni őket, hagy videózzam már le éppen ahogy lebombáznak egy lakóépületet, csak hogy beefogd a szád? Szerinted az ottani civil lakosok megérdemelték, hogy kinyírják őket? És hol mondtam hogy az oroszokat ez feljogosítja bármire is? Annyit szeretnék, hogy az ukrán mocsokságról is tájékoztathatnák az embereket, mert a reakciódból ítélve kuvrrara fogalmad sincs az egészről csak arcoskodsz itt..

2022. márc. 6. 14:08
 24/24 anonim ***** válasza:

23

Ennyi ido alatt el is felejtetted mit irtam az elso kommentemben?

Olvasd ujra legyszives amit az azov dologrol irtal, elismertem hogy igazad van es elitelendo, de gondolod Oroszorszagban (pont ott) vagy barmelyik masik orszagban nincs ilyen problema?

2022. márc. 6. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!